Uke 21 - rydding av kantine, bibliotek, mediatek og uteområde

1ST2 har ansvar for rydding i uke 21. Kontaktlærere: Anette Larsgård / Anna Simonsen

NB! Ikke glem at det må ryddes på bibliotek og mediatek mot slutten av matpausen/etter matpausen, 1 elev må ta en runde dit opp hver dag i ryddeuka - TIRSDAGEN hadde det vært fint om dette kunne gjøres mot slutten av 5. timen.

NB! Egen liste for rydding av blokk C

Uke 20 og 21:  1MR / 1MD - Kontaktlærere: Rune Sæter / Berit Holstad

 

Les meir

BUA ved Langevåg SFO

Elevene på Barne-og ungdomsarbeiderfag tok over Langevåg SFO en ettermiddag i slutten av april mens personalet var på kurs. ​

Etter flere ukers planlegging, gjennomførte elevene en innholdsrik og krevende dag. Elevene hadde ansvar for ca.160 barn fra 1.-4. klasse. Elevene la til rette for måltid, uteleik, fruktservering, leik i gymsal og aktiviteter inne. Elevene var inndelt i grupper og hadde ansvar for de ulike aktivitetene som de hadde planlagt godt!

Dette var med på gjøre dagen vellykket og kjekk for både for SFO-barna og elevene på BUA.

Bildene er delt med tillatelse fra Langevåg SFO.

(Klikk på bildene for stor størrelse)

Les meir

Eksamensinformasjon for elevene V2018

Her kan du lese presentasjonen som ass. rektor holdt i aulaen etter trekket i dag tidlig:  http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Eksamen/Elever

Les meir

Åpent kildekurs på biblioteket

I anledning eksamenstrekket er det satt opp to åpne økter på biblioteklaben der bibliotekleder hjelper til med referanseteknikk og referanseverktøyet i Word.

Les meir

Årets lærerpris til Kirsti Anita Røsand

"Hun mottar prisen for sin rapport "Learning by Doing" -- om hvordan hennes elever har jobbet med konkurransen "Holbergpris i skolen".

Holbergprisen i skolen deler hvert år ut en lærerpris på 20.000 kroner basert på rapporter fra deltakende lærere om hvordan klassen har jobbet med forskningsprosjektene.

Prisen er ment som en anerkjennelse av den viktige rollen læreren har som faglig ressurs og inspirasjonskilde i arbeidet med å skape interesse for forskning blant elevene. «I år kom det inn en rekke gode lærerrapporter, som reflekterte over betydningen av kritisk tenkning og faglig fordypning,» sier Andersson"

 

 

Les meir

Eksamensvakt

Kjenner du noen som har lyst til å være eksamensvakt hos oss den 25. mai? Tidspunkt: kl. 08:15- 14:00. Det kan gjerne være en høyskolestudent eller pensjonist, men ikke elev på videregående skole.

Kontakt Trude: trude.eiksund@mrfylke.no eller Monica: monica.wiik@mrfylke.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Les meir

Skolens legat - søknadsfrist 15. mai 2018

Aarsæther, Doksæther og Slinnings samlede utdanningslegat for Fagerlia videregående skole.

Følg lenken til fullstendig informasjon om legatet: http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Forsiden/Skolens-legat

Søknadsfrist: 15. mai 2018

Les meir

Prisdryss til Markedsføring og ledelse 2 i filmkonkurranse

Rotaryklubbene på nordre Sunnmøre takker for flott deltakelse i filmkonkurranse. 

1. - 2. - 3. plassene gikk til Fagerlia videregående skole ved Markedsføring og ledelse 2 med faglærer Cathrin Wattø Aasgaard.

Les meir

Bidrag til forskerkonkurransen - "Holbergprisen"

Fagerlia sendt denne uken tre bidrag til "Holbergprisen i skolen", som er en forskerkonkurranse innenfor samfunnsfag og humaniora. Den ene klassen vår i sosiologi og sosialantropologi har jobbet med metodeprosjekter hele våren, og disse tre forskningsprosjektene ble kåret til de tre beste, og sendes videre til den nasjonale konkurransen.

Titlene på de tre bidragene som sendes videre til den nasjonale kåringen er:

  • "Forskjeller på elever i videregående skole" (Av Lene Nordstrand, Kornelia Høydalsvik Osen og June Nesvik Brusdal)
  • "Elevaktive læringsformer" (Av Sofie Avseth, Håvard Vartdal og Sara Pettersen)
  • "Yrkesfaglig studieretning - sistevalget?" (Av Martine Skog Skulstad)

Det er aller første gang Fagerlia vgs er med i denne konkurransen, og vi er veldig spente på avgjørelsen som kommer i mai. 

Bilder viser forskerelvene som deltar: Fra venstre: Sofie Avseth, Martine Skog Skulstad, Håvard Vartdal, Lene Nordstrand og Kornelia Høydalsvik Osen. Med på prosjektene er også June Brusdal Nesvik og Sara Pettersen.

Les meir