Kontaktpersonar

Lillian  Sæther Lillian Sæther
Rådgivar
71 28 01 23 /
Mob. 952 80 603
Send e-post

Juvet Landskapshotell tildelt Reiselivsprisen 2011

Juvet Landskapshotell er tildelt Reiselivsprisen 2011. Prisen ble delt ut på kveldsarrangementet under Reiselivskonferansen i Naas Kalkgruver på Eide i går kveld.

Juvet Landskapshotell har vært både kreativ og nyskapende i utvikling av bedriften. De sju rommene til hotellet ligger pent plassert på påler i terrenget, fantastisk panoramautsikt og med naturen som nærmeste nabo.

Arne Aambakk, styreleder i Møre og Romsdal Reiseliv, sa i sin tale ved overrekkelsen blant annet: Som turist er vi på jakt etter det særegne, det unike når vi skal velge reisemål. Kombinasjonen røtter i tradisjonene og spennende arkitektur, gjør nettopp denne bedriften helt unik. Jeg tror vi helt trygt kan si at “det finnes ikke maken”.

Gründeren Knut Slinning har satset offensivt og er et forbilde for innovative reiselivsentreprenører i hele Norge og viser at det mulig å skape spennende opplevelser også i en utkant av utkant Norge.

Reiselivsprisen blir delt ut av Møre og Romsdal Reiseliv, og prisen er et bilde av Eva Langaas. Formålet med prisen er å synliggjøre reiselivsnæringen og hva den betyr for Møre og Romsdal. Prisen kan tildeles en bedrift, et samarbeid mellom bedrifter eller enkeltpersoner som har vært kreative og nyskapende, og/eller er med på å markedsføre Møre og Romsdal som et spennende reisemål. Prisen ble første gang delt ut i 2007.  
 

Tidlegire prisvinnere:
 2007 - Per Arne Vestavik
 2008 - Classic Norway
2009 - Hotell Union
 2010 – Stiftelsen Norsk Fjellfestival
 

Kontaktpersoner:
* Arne Aambak, styreledar i Møre og Romsdal Reiseliv, tlf. 934 80 859
* Lillian Sæther Sørheim, reiselivskoordinator Møre og Romsdal Reiseliv, tlf. 952 80 603