Jungelboken

Musikalen "Jungelboken" har nå blitt fremført på Parken Kulturhus, med elever fra musikk, dans og dramalinja ved Fagerlia vgs. Historien er skrevet av Rudyard Kipling. Forestillingen var strålende, fantastisk å se hva elevene og lærerne har fått til sammen, gratulerer til dere alle! 

Takk

"Jungelboken handler om Mowgli som blir satt på skogen av sine foreldre og overlates til seg selv. Han blir tatt hånd om av ulvene og vokser opp og lærer seg å beherske Jungelens skrevne og uskrevne lover. En dag oppdager han at det er et liv utenfor ulveflokkens trygge hule og Mowgli begir seg ut på oppdagelsesferd som straks skal gi han smak på hva livet kan by på av utfordringer i ledetog for jungelens farer møter vi tigeren Shere Khan som desperat prøver å holde på sin status ved å trykke andre ned.

Vi følger Mowgli på jakt etter egen identitet. I en skog full av farer, sleipe slanger, gjengmentalitet, statuskamp og uskrevne lover. Hva skjer med vennene i ulveflokken når han får smaken på et annet liv? Should he stay or should he go...

Forestillingen tar opp temaer som vil være et spennende utgangspunkt for for-og etterarbeid. Diskusjonstemaer som maktstrukturer, sosiale strukturer og valg. Med utgangspunkt i forestillingen kan man få elevene til å diskutere en skulestruktur og hverdag de selv er midt i. Videre vil en slik forestilling være relevant for analysearbeid, refleksjonsarbeid og sjangerforståelse i for eksempel norskfaget"

 

Jungelboke 1

 

   

 

Jungelboken 6

   

 

 

 

Jungelboke 1
Jungelboken 4