Vellykket klassekonsert

for klasse 3MU torsdag 14. november

Les meir

Vinnerne av Ta Sjansen 2013

ble klasse 1ST5 med sitt humoristiske innslag. Konkurransen var variert og var vanskelig å velge en vinner ut fra de forskjellige innslaga.

Les meir

Fylkesmagasinet SPOR

Les om Johannes Bigset Leira fra internasjonal klasse og Benedicte Fiskergaard fra forskerklassen på side 7 og 8 i siste nummer av Fylkesmagasinet SPOR.

Fylkesmagasinet SPOR nr. 5/2013

Les meir

Plan for rusarbeid i vidaregåande opplæring

Viser til arbeidsmøtet om Rusplanen (Plan for rusarbeid i vidaregåande opplæring) som vart heldt i dag 22.10.13 på Fagerlia vgs - godt oppmøte og fruktbare samtalar!

Klikk på lenken for mer informasjon!

Les meir

Tyskelever på studietur til Berlin

En liten bildehilsen fra tyskelever som er i Berlin denne uka sammen med lærerne Therese Wennevold og Hilde Roald.

Les meir

Caroline Ruud Helgesen

er tatt ut på U-19 landslaget. Hun spiller i år for Volda HK og pendler mellom Toppidrett Fagerlia og spill for Volda. Caroline er ei strukturert og målrettet jente som vi ønsker lykke til med håndballkarrieren.

Les meir

Quiz Den europeiske språkdagen 26.09.

Beste gruppe fikk 16 av 20 rette. Gratulerer til Fride Hjelle, Charlotte Lund-Hanssen, Sigrid Torset, Håkon Solli-Sæther, Aicha Ammantoola, disse får kinobilletter i premie.

Les meir

Ren skole

Fagerlia  har nettopp hatt besøk av Anti-Doping Norge og de holdt et inspirerende foredrag for idrettselevene og for representanter fra våre samarbeidende klubber.

Les meir

Fagdag 20. september

Elevene på Helse og Oppvekst fikk på fagdagen fredag 20. september en opplevelse for livet.

Fantastisk foredrag av ALS-rammede Pål Eikrem.

Pål Eikrem og hans team tok oss gjennom en beskrivelse av hvordan han opplevde å bli syk og hvordan det er å være 100% avhengig  andre. Eikrem fikk diagnosen ALS i 2005. Han er gift og har to barn.

Elevene på vg1 Helse og oppvekst og vg2 Helsearbeiderfag fikk viktig kunnskap om hvordan det oppleves å være alvorlig syk. Eikrem formidlet sin historie med humor og hjertevarme, selv om temaet kan være både trist og vanskelig.

Link til Pål Eikrems blogg:

http://paleikrem.blogspot.no/

Les meir

Sissel Colbjørnsen

var her i veke 35 og reparerte den store billedveven som ho har laga, som heng i aulaen. Tone Myrseth hadde fagdag den dagen med 2SF, formgivingelevane fekk møte Colbjørnsen og ho fortalte om arbeidet sitt og arbeidet med restaurering av billedveven.

Les meir