En lærerik og sterk fagdag for klassene 2BU1 og 2BU2

med fokus på holdninger og forebyggende arbeid til rus og kriminalitet. Camilla Tafjord Stiftelse v/Frode Tafjord engasjerte elever og lærere med foredraget om datteren sitt møte med rusmisbruk og konsekvensene av det.

Les meir

2HA på fagkonferanse om demens

2HA var invitert på fagkonferanse om demens i Ålesund onsdag 11/3 i regi av fylkesmannen. 4 av elevane hadde to framføringar på god/ dårlig ivaretakelse av dement pasient. Det gjorde dei på en flott måte, og fekk mykje skryt. Alle fekk med mellom anna med eit spanande foredrag om kommunikasjon med demente, pausegodt og god lunsj på Waterfront hotell.

Les meir

Velkommen!

Fagerlia vgs ønsker velkommen fire franske elever som deltar på et fire ukers utvekslingsprogram. Fra venstre: Bertille, Wesley, Pauline og Sylvaine. De kommer fra Lycée Perseigne i Mamers, Pays de la Loire i vest-Frankrike.

Les meir

RAZIKA- 18. mars i Parken Kulturhus

I regi av Kultursekken skal alle skolens elever på konsert med gruppen Razika 18. mars i Parken kulturhus. Razika er et norsk band fra Møhlenpris i Bergen.

Les meir

Klasse1ST3 lærer om sjømatnæringen

og er på besøk ombord i fiskebåten Roaldnes. Nyttig lærdom.

Les meir

3SF har vært på ei uke studietur​ i Roma

med fokus på antikken, renessansen og barokken i arkitektur, skulptur og maleri. Bildene viser Peterskirken, Colosseum og Bernini's De fire floder.

Les meir

Internasjonal 1. klasse

er i Lahti fra 4. til 11. mars. Lørdag var det stor jubel i hoppbakken i Lahti. Norske skiløpere gjorde det som vanlig bra, og 1ST2 var ivrige supportere.

Les meir

Uke 11 - ekskursjon med Spansk III til Alicante

Este año hay 36 alumnos de 8 institutos diferentes de Møre & Romsdal que participan en la excursión a Alicante, de Fagerlia vgs viajan 5 alumnas.  El Colegio Internacional ofrece 20 horas de enseñanza y van a alojarse en familias españolas para que practiquen la lengua. 

Les meir

Liebe Grüsse aus Berlin

Tysk 2 på språkkurs. Lærerik undervisning, interessante utflukter og nærkontakt med blå menn.

Les meir

Miljøambassadør Lars Løkeland Slåke

holdt et glitrende og tankevekkende foredrag på Fagerlia vgs for alle Vg1-elevene onsdag 4. mars.

Les meir