Eksamensvakt

Kjenner du noen som har lyst til å være eksamensvakt hos oss den 29. mai, fra kl. 08:00 til ca. 14:00? Det kan gjerne være en høyskolestudent eller pensjonist, men ikke elev på videregående skole. Vi gleder oss til å høre fra deg. Kontakt Trude på telefon: 70 11 22 17 eller e-post: trude.eiksund@mrfylke.no.

Les meir

Mosjonsturnering i volleyball

Personale fra Fagerlia vgs. deltok i helga på mosjonsturnering i volleyball i Fagerlihallen. Med små marginer røk de ut i gruppespillet, men lagmoralen og stemninga var likevel på topp.

Les meir

1. klasse drama videre til teaterfestival i OSLO

Vg1 Drama reiser i dag til Oslo for å delta på DUS – Den unge scene – og skal der fremføre «Forandring frydar» av Sunniva Lovise Harboe på Det Norske Teatret. Den unge scenen er et landsdekkende ungdomsteaterprosjekt. DUS bestiller og utvikler sceniske tekster skrevet for ungdom og fremføres av ungdom.

Les meir

TYSK- OG SPANSKLÆRERE søkes til Fagerlia vgs

200% fast/vikariat i TYSK og SPANSK  i kombinasjon med andre undervisningsfag, gjerne norsk. Søknadsfrist 13.05.15.

http://mrfylke.no/ezflow_mrfylke/openings/680704

Les meir

Samordna opptak - Følgeskjema og dokumentasjon

Vitnemålet vil bli registrert elektronisk i den nasjonale vitnemåldatabasen (NVB) før 1. juli for alle årets elever. Elever som kun har dette som inntaksgrunnlag trenger derfor ikke sende inn følgeskjema til Samordna opptak. Elevene oppfordres likevel til å kontrollere i søknaden på Samordna opptak at vitnemålet er registrert i NVB innen utgangen av juni. I motsatt fall må bekreftet kopi av vitnemålet sendes inn sammen med ettersendingsslippen innen 1. juli.

Les meir

Musikkprisen 2015

Vi gratulerer til Amanda Tenfjord med Musikkprisen 2015! Musikkprisen er den største musikkonkurransen i Møre og Romsdal og arrangeres som et samarbeid mellom Sparebanken Møre, AMFI Moa, Sunnmørsposten, Ocean Sound Recordings og Momentium. Som vinner av Musikkprisen får Amanda spille inn plate i Ocean Sound Recordings og spille åpningskonsert under Jugendfest på Color Line Stadion.

Les meir

Hvordan lagre et dokument til PDF

I forbindelse med heldagsprøver må alle elever kunne lagre et dokument til PDF. IT har laget oppskrifter både for Mac og Windows, disse finnes på IT sin side.

http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Tjenester/IT

Les meir

Flere skader i russetiden

En studie fra Folkehelseinstituttet viser at det er betydelig høyere forekomst av skader blant 19-åringer i perioden russefeiringen pågår. Hodeskader er særlig utbredt.

http://www.fhi.no/artikler/?id=114721

Les meir

Parkeringsbevis til russebil

Søknadskjema for parkeringsbevis til russebil finner dere på mediateket. Parkeringstillatelsen gjelder fra 27. april – 18. mai. Det vil ikke bli gitt ut midlertidig parkeringsbevis

Les meir

Barne- og ungdomsarbeider-klassene med fagdag i friluftsliv

Elevene satte opp lavvo, laget mat på stormkjøkken og i bål-panne. På denne måten forbereder de seg på å kunne ta med seg barn fra barnehage, barneskole, SFO og ungdom på tur i skog og mark. Grønsakssuppen, popkornet og pinne-brødet smakte fortreffelig. 17. april 2015.

Les meir