Møte mellom forskerklassen Vg2, foresatte og samarbeidsbedrifter

Onsdag 27.5.2014 var det arrangert et møte for vg2 forskerklassen med foreldre og representanter for samarbeidsbedriftene Rolls-Royce, Vard, Møreforskning, Høyskolen i Ålesund og Fiskerstrand Verft.

Les meir

Boklansering

Onsdag 20.5 var det boklansering i anledning Fagerlia vgs sitt 150 års jubileum. Mange av skolens pensjonister og skolens personale deltok i arrangementet hvor Harald Grytten presenterte boka.

Les meir

Trekk til skriftlig eksamen er nå offentliggjort

Trekk til MUNTLIG eksamen offenliggjøres fra og med første juni. Dette gjelder både Vg1, Vg2, Vg3 og Vg4 alle linjer.

Les meir

Fagerliarussen 2015

fotografert 12. mai av Reed Foto AS. Klikk på bildet for å få det opp i stor størrelse.

Les meir

Eksamensvakt

Kjenner du noen som har lyst til å være eksamensvakt hos oss den 29. mai, fra kl. 08:00 til ca. 14:00? Det kan gjerne være en høyskolestudent eller pensjonist, men ikke elev på videregående skole. Vi gleder oss til å høre fra deg. Kontakt Trude på telefon: 70 11 22 17 eller e-post: trude.eiksund@mrfylke.no.

Les meir

Mosjonsturnering i volleyball

Personale fra Fagerlia vgs. deltok i helga på mosjonsturnering i volleyball i Fagerlihallen. Med små marginer røk de ut i gruppespillet, men lagmoralen og stemninga var likevel på topp.

Les meir

1. klasse drama videre til teaterfestival i OSLO

Vg1 Drama reiser i dag til Oslo for å delta på DUS – Den unge scene – og skal der fremføre «Forandring frydar» av Sunniva Lovise Harboe på Det Norske Teatret. Den unge scenen er et landsdekkende ungdomsteaterprosjekt. DUS bestiller og utvikler sceniske tekster skrevet for ungdom og fremføres av ungdom.

Les meir

TYSK- OG SPANSKLÆRERE søkes til Fagerlia vgs

200% fast/vikariat i TYSK og SPANSK  i kombinasjon med andre undervisningsfag, gjerne norsk. Søknadsfrist 13.05.15.

http://mrfylke.no/ezflow_mrfylke/openings/680704

Les meir

Samordna opptak - Følgeskjema og dokumentasjon

Vitnemålet vil bli registrert elektronisk i den nasjonale vitnemåldatabasen (NVB) før 1. juli for alle årets elever. Elever som kun har dette som inntaksgrunnlag trenger derfor ikke sende inn følgeskjema til Samordna opptak. Elevene oppfordres likevel til å kontrollere i søknaden på Samordna opptak at vitnemålet er registrert i NVB innen utgangen av juni. I motsatt fall må bekreftet kopi av vitnemålet sendes inn sammen med ettersendingsslippen innen 1. juli.

Les meir

Musikkprisen 2015

Vi gratulerer til Amanda Tenfjord med Musikkprisen 2015! Musikkprisen er den største musikkonkurransen i Møre og Romsdal og arrangeres som et samarbeid mellom Sparebanken Møre, AMFI Moa, Sunnmørsposten, Ocean Sound Recordings og Momentium. Som vinner av Musikkprisen får Amanda spille inn plate i Ocean Sound Recordings og spille åpningskonsert under Jugendfest på Color Line Stadion.

Les meir