Textpilot

Det blir innføring i bruk av Textpilot for elever TIRSDAG 29.SEPTEMBER  11:45 på ROM A512.

Det er viktig at elevene har vært hos IT og fått installert programmet på forhånd. NB fungerer ikke på Mac.

Les meir

SMÅKUNST-festivalen

Onsdag 23.september ble Vg2 BUA invitert av Seanse-Senter for kunstprodukjon, til å delta på SMÅKUNST-festivalen på Parken hotell. Seminaret satte fokus på de aller minste barnas sansing og hvordan små barn forholder seg til kunsten gjennom sine sanser. De fikk se stykket BEA OG DE ANDRE - en forestilling som utforsket grensen mellom fantasi og virkelighet i et lekende, visuelt og lydlig formspråk.
 Spennende og interessante innlegg.

Les meir

Høstscena med årets første forestilling

 - "relativtUTE" av forfatter Marit Kaldhol, instruktør Endre Volden, perkusjonist Campis og elever fra dramalinja ved Fagerlia vgs.

http://www.smp.no/kultur/article11602524.ece

Les meir

Ocean Talent Camp Møre - 23.09.15

Elevene i den videregående skolen har gjort et stykke forarbeid før mønstringen og er aktive under selve dagen. Når de kommer hjem til klasserommet, skal de bearbeide inntrykkene. På den måte blir de ikke passive tilskuere, men aktive deltakere og dermed få større utbytte av deltagelsen på Ocean Talent Camp.

Følg liken til artikkel dagens Sunnmørspost:http://www.smp.no/naeringsliv/article11600026.ece

To av elevene i 2ST3 Ane Espeseth og Andre Storhaug var også intervjuet og fulgt av NRK M&R på Ocean Talent Camp.  Sendt på lokalnytt onsdag 23.09 kl. 18.45.

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-moere-og-romsdal/DKMR99092315/23-09-2015

Les meir

Nasjonal fagkonferanse for musikk, dans og drama

Fra 21. til 23. september har Norsk Fagråd for MDD arrangert konferanse på Parken Hotell. Ansatte og elever fra musikk, dans og drama ved Fagerlia vgs deltok som arrangører og med kunstneriske innslag til stor jubel fra de vel 250 konferansedeltagerne. Det ble vist en smakebit fra årets Musikal Spring Awakening, det var kunstnerisk vandreløype fra Parken Hotell og til Teaterfabrikken hvor deltagerne fikk blant annet oppleve konserter, performance, vokalgrupper, elever i frysposisjoner, dans og monolog.
Tema for konferansen: Musikk, dans og drama inn i fremtiden.

Les meir

Bjørn Naas

Den 15. september ble Bjørn Naas takket av etter 36 år i tjeneste ved skolen. Vi ønsker han lykke til som pensjonist!

Les meir

Min fetter Ola og meg

er en forunderlig sprudlende samtale om livsglede og demoner. Om nærhet, kjærlighet og selvmordstanker. Om forelskelse og sexkjøp. Og om broren til Ola, Simon, som er den som gir ham lyst til å leve videre.

http://www.kagge.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_kid=1044807&b_id=1582058

Les meir

Kultursekken - Side Brok - 22. september

Fra ansvarlig for Kultursekken:  Linda Strand Kjerstad.

Tirsdag 22. september skal alle skolens elever på konsert med gruppa Side BrokTerminalen scene. Side Brok er ei hip-hopgruppe fra Hovdebygda i Ørsta. De er inspirert av reggae, disco og jazz, og krydrer musikken sin med humor, glede og mye humør – alt på ramme alvor.

http://www.sidebrok.no/

Les meir

Norgesmester

GRATULERER til Kristina Thunem fra ambulanseklassen som i helga ble norgesmester i sleggekast for jenter, klasse 17 år

Les meir