Skolemesterne

 i quiz/skoledans  fra fredagens konkurranse som følger:

  • 1. plass: Klasse 2ST3  (54 poeng)
  • 2. plass: Klasse 1ST2 (53 poeng)
  • 3. plass (delt): Klasse 2MU (52 poeng). Klasse 3MU (52 poeng)

Klasse 2ST3 vil bli kontaktet for å avklare når det passer best med en «frokostkurv». Vi takker for flott engasjement og innsats fra alle klassene.

Les meir

Skoledansen

Jeg tillater meg herved å dele rektors video og kommentar fra fredagens danseoppvisning i skoleplana. "Skoledansen for Fagerlia Vgs avsluttet første skoleuka 2015/2016. Takk til danseklassen vg3 for regi og alle elever og ansatte som deltok og gjorde avslutningen til en kjempefest"

https://t.co/rijUkZC4UK

Les meir

Skolestart 2015-2016

Første skoleuken ble avsluttet med både grilling, skolemesterskap i quiz og skoledans i plana for både personalet og alle elvene ved skolen. En virkelig festdag i strålende sol. Takk til 3. klasse dans som står for både koreografi og instruksjon. Se dansen her i Sunnmørsposten http://www.smp.no/nyheter/article11449236.ece.

En fantastisk dag og en fin start på skoleåret.

Les meir

Tildeling av bokskap etter forhåndsbestilling

Elever som har fått tildelt bokskap etter bestilling på skolens hjemmeside finner tildelinga i Fronter under Informasjon til elever > Arkiv > Bokskap (bruk søkefunksjonen Ctrl F for å finne ditt eget navn inne i pdf-dokumentet). Leie for bokskap gjelder hele skoleåret og betales i kantina innen 11. september. Forsøk å unngå begynnelsen av matfriminuttet siden det ofte er lang kø for kjøp av mat da. Elever som ønsker å leie bokskap som fortsatt er ledige, kan nå bestille og betale direkte i kantina.

Les meir

Presentasjoner fra orienteringsmøte Vg1

20. august kl. 18:00 i skolens aula. Skolens ledelse vil orientere om skolen og opplæringa. Avd. leder for realfag vil orientere om matematikkfaget og valg av matematikkurs. Elever i helse- og oppvekstfag skal ikke velge matematikkurs, men får egen informasjon om utdanningsprogrammet.

Presentasjoner fra møtet finner dere her:

http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Foresatte

Det blir også et kort møte med kontaktlærerne for alle klassene.

Les meir

Skolebrosjyre for skoleåret 2015-2016

Se vedlagt skolebrosjyre for skoleåret 2015-2016 som Pdf-fil. Skolebrosjyra har nyttige opplysninger om skolen og oversikt over hele personalet med bilder.

Les meir

Kick-off for Vg3 og Vg4, 3AP1 og 3AP2 og 320

Kick-off ble holdt i aulaen tirsdag 18. august. Program og presentasjoner følger under.

 

Les meir

Program fredag 21. august

Se under for program til fredag.

Vi minner igjen på å øve til skoledansen slik at alle er forberedt når de skal i gang på fredag.

https://www.youtube.com/watch?v=YyWIr_yek54&feature=youtu.be

Les meir

Glimt fra første skoleuke

Etter en lang sommerferie er det nå full aktivitet over alt på skolen.

Klikk på bilda under og få de opp i full størrelse.

Les meir

Skoledansen

Det er mange som lenge har snakket om at skolen burde lage en flashmob eller skoledans for alle på skolen, noe som vi kan gjøre sammen og som vi kan vise fram til andre.  Vi er jo så heldige å ha danselinje på Fagerlia og tredje klasse dans har nå laget dansen for oss! Vi kommer til å bruke litt tid i begynnelsen av skoleåret på å øve inn koreografien, både ved hjelp av youtubevideoen ( trykk på linken under) og danselærere og elever.

https://www.youtube.com/watch?v=YyWIr_yek54&feature=youtu.be

Les meir