Sebastian Vegsund tok to gullmedaljer i junior-EM

Artikkel fra Sunnmørsposten 16.10.17 - av Kristian Stenerud. "European Para Youth Games ble i helga arrangert for første gang i den italienske byen Genova. Det ble et vellykket bordtennismesterskap for Sebastian Vegsund.

Mesterskapet starta med et double-gull for Vegsund sammen med den slovakiske spilleren Boris Travnicek. Her ble Sverige slått 3–1 i finalen.

Lørdag fortsatte European Para Youth Games, der konkurrentene kan være opp til 23 år, med lagkonkurranse for Vegsund. Også der gjorde han en sterk konkurranse sammen med slovaken Travnicek.

Det norsk-slovakiske laget vant gullet foran det italienske laget, som var på hjemmebane i mesterskapet.

Vegsund prøvde seg også i singelkonkurransen, men det gikk ikke så bra som han hadde håpet på. Det ble tre strake tap.

Norge sendte totalt sett 13 utøvere til mesterskapet og tok tre gull, tre sølv og to bronse. Mesterskapet kan sammenlignes med et junior-EM"

Les meir

Hattefine elever

Vg1 drama og dans var engasjerte som hattemodellar under Hattens Dag laurdag 21.10 på Avholdshjemmet. 

Les meir

Samfunnsøkonomigjengen i 1ST3 besøker Ålesund kunnskapspark

I dag har vi byttet ut klasserommet med et spennende besøk hos Ålesund kunnskapspark. Etter omvisning i Blue Innovation Arena fikk vi låne arbeidslokaler og presentasrom for å fullføre et arbeid om statsbudsjettet som vi har jobbet med. Ålesund kunnskapspark har mye å by på og vi kommer gjerne tilbake! (klikk på bildene for stor størrelse)

Les mer om besøket i Sunnmørsposten 21.10.17: http://bit.ly/2yE7IsG

Les meir

Livsglede for Eldre 05.10.17

Torsdag 5. oktober deltok HA-elevene i prosjektet Livsglede for Eldre på Aspøy omsorgssenter.

Elevene meldte om en flott, lærerik og kjekk dag :-) 

Bildene er publisert med tillatelse!

Hilsen lærer

Ebba-Kristin Hjellbakk

Les meir

Karrieredagen 4. oktober 2017

Stor takk til elever fra Fagerlia vgs som gjorde en STRÅLENDE innsats under Karrieredagen i Sparebanken Møre Arena, dere var alle flotte ambassadører for skolen vår.

Takk også til alle 10. klassinger og foresatte som besøkte oss - velkommen tilbake til Fagerlia vgs på hospitering!

http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Aktuelt/Nyheter/Hospitering-i-uke-46-og-47

(klikk på bildene for stor størrelse)

Les meir

Studentinformasjon Weniff 2017

Invitasjon til WENIFF - West Nordic International Film Festival.

West Nordic International Film Festival (WENIFF) er en kortfilm/dokumentarfilmfestival som arrangeres for femte gang i Ålesund. Festivalen arrangeres fra torsdag 19. til lørdag 21. oktober.

WENIFF har som visjon å samle mennesker som elsker film som medium og å knytte vennskapelige bånd på måter som ellers ikke er mulig. Under festivalen vises kvalitetsfilmer fra alle verdenshjørner. Rundt 1000 filmskapere over hele verden har sendt inn sine bidrag.

KinoLab

Uken før festivalen, 16.-21. oktober, inviterer vi til KinoLab, en workshop der man kan lære å lage film i løpet av en uke. KinoLab er et gratistilbud til filminteresserte fra 17-25 år og foregår på Fellesverket Dragen på ettermiddag/kveldstid. Workshopen ledes av en profesjonell regissør.

Filmene blir vist under avslutningen av WENIFF 2017 og beste film premieres. Vi håper å se mange filminteresserte studenter og ønsker hjertelig velkommen til WENIFF 2017.

Se også http://weniff.com/2017/

Les meir

Fagerlia-musikalen 2018

Hvert andre år setter Fagerlia videregående skole opp en større musikalproduksjon. De utøvende elevene kommer fra avdeling kunstfag med danselinja, dramalinja, musikklinja og kunst, design og arkitektur. I tillegg deltar i år elever fra internasjonal engelsk og forestillingens tematikk tas inn i flere fag og studieretninger ved skolen.

Les meir

Leksehjelp i matematikk

På torsdager er det åpen leksehjelp i matematikk fra kl. 15.00 - 17.00 på rom A502.

Les meir

Hva mener du som elev på Fagerlia om resirkulering?

Resirkulering er noe vi mennesker gjør i større og større grad, og det blir stadig introdusert i flere ledd av samfunnet. Derfor finner elevrådet det forunderlig at Fagerlia ikke har verken panteordninger eller løsninger for plast.

Denne spørreundersøkelsen vil vise hvor stor andel av elevene som stiller seg positiv til disse ordningene, og derfor gi et grunnlag for avgjørelse.

Om du er enig eller uenig spiller liten rolle, det viktigste er at du deltar i elevdemokratiet, og bruker stemmeretten din.

Lenke til spørreundersøkelsen:
https://goo.gl/forms/BESdAzSkHmE7vQCT2

På forhånd, Takk!

Hilsen Elevrådet

Les meir

FagerLOVE

I aulaen var det standup med Henrik Farley i 5. og 6. time tirsdag 3. oktober.

Henrik er en bunnsolid representant for den nye bølgen komikere – herlig absurd humor med spontane innfall og mye galskap. Han har flere års erfaring fra impro-, teater- og revymiljøet i Oslo, og grunnet sin canadiske bakgrunn opptrer han like godt på engelsk som på norsk. Det som kjennetegner Henrik på scenen er høyt tempo, improvisasjon, uforutsigbarhet og ikke minst at han er veldig morsom.

Henrik Farley - "Det sykeste jeg har hørt"                    

https://www.youtube.com/watch?v=VUBuO6Wpux8

Les meir