Husk påmelding til avslutning i Parken Kulturhus

Du nærmer deg slutten av din tid som elev ved Fagerlia videregående skole.  Dette ønsker vi å markere ved å invitere deg til en avslutningsseremoni,

  • Torsdag 21.6.2018 kl. 17.30 i Parken Kulturhus

Vi har lagt opp til en høytidelig og stilfull seremoni og vi oppfordrer dere til å ha på pent tøy eller gjerne bunad for den som har dette.  Det blir mange mennesker tilstede og siden dere skal få utdelt karakterutskrifter/vitnemål, trenger vi en oversikt over hvor mange som kommer.  Vi vil gjerne at også foresatte kan få være med, men må sette en begrensning på 2 pr. elev. 

Vi ber dere melde dere på via skjemaet  innen 15.6.2018.

Trenger du mer informasjon, kan du ta kontakt med avd. lederne Sissel Standal eller Endre Volden.

Les meir

International English Award Ceremony

Internasjonal engelsk har dette skoleåret undervist med bloggskriving som pedagogisk metode. Elevene har vært positive fra dag én og har skrevet utallige tekster som er publiserte på fagets blogg. Takket være elevenes bidrag har dette blitt et prosjekt internasjonal engelsk vil fortsette med. 

Her er bilder fra markeringen der priser ble delt ut i kategorien årets blogger (Henrik L. Larsgård), årets beste layout (Ingrid R. Rønning), årets innsats med flest blogginnlegg fra de tre ulike gruppene (Elin Marie A. Hjelm, Aurora S. Kleive, Iselin S. Flo). Hanna M. Volle, Målfrid O. Tornes og Ingunn Brevik er fornøyde lærere :) 

08.06.18

Les meir

Mesternes Mester

1ST1 arrangerte Mesternes Mester for 7. trinn på Blindheim barneskole den 30. mai. Arrangementet ble vellykket og elevene våre fikk masse skryt av lærere og elever fra Blindheim barneskole.

Mesternes Mester gikk ut på at elevene ble delt inn i 12 lag med 6 konkurranser de skulle gjennom. Konkurransene var i 90 graderen, tampen brenner, move the mate, vannballongkast, ideal bøtta og flaskespann.

De fire beste lagene gikk til semifinalen, der de ble utfordret i "3 på rad"

I finalen var det klart for den ultimate stafett som innebar sekkeløp, trillebår, ball i bøtta, ballong-gange og tårnbygging.

Vinnerne fikk utdelt fine pokaler og stemningen var god.

Les meir

10 ting du bør vite om innlevering!

Mandag 11. juni starter innleveringen av læremidler på biblioteket, her er det du trenger å vite om innlevering: 

Les meir

Forskningskampanjen 2017

Resultater fra Forskningskampanjen 2017- «Sjekk kunstgressbanen».

Takk til TOF2-elevene i 1ST3 som var med å samle inn data.

https://www.miljolare.no/aktiviteter/kunstgress/rapport

Les meir

Uke 23 - rydding av kantine, bibliotek, mediatek og uteområde

2KD1 har ansvar for rydding i uke 23. Kontaktlærere: Ole Kristian Hole

NB! Ikke glem at det må ryddes på bibliotek og mediatek mot slutten av matpausen/etter matpausen, 1 elev må ta en runde dit opp hver dag i ryddeuka - TIRSDAGEN hadde det vært fint om dette kunne gjøres mot slutten av 5. timen.

NB! Egen liste for rydding av blokk C

Uke 22 og 23:  3MR / 3MD - Kontaktlærere: Eldrid S. Kvalvik og Nadhira De Saram Vonstad

 

Les meir

Flytting av stille lesesal

Fra og med mandag 4. juni vil den stille lesesalen ved bibioteket bli stengt for elevene på grunn av forberedelser til bokinnlevering. 

Biblioteklaben vil fungere som stille lesesal frem mot skoleslutt. Vi ber derfor alle elever om å respektere dette, og kun bruke biblioteklaben til stille individuelt arbeid. Det vil fortsatt vere lov til å bruke datamaskinene og skriverene på rommet. 

Les meir

Elevbedriften «Godt Laget»

har vært på besøk på barneavdelingen på sykehuset og gitt kr 5000,- av overskuddet til Sykehusklovenene. 

Eirik, Charlotte og Victoria var kjempestolt når de overleverte sjekken til klovnene Circa og Marsipan.

Les meir

Innlevering av Grip teksten vg2

Til alle elever på vg2 ST: Bibliotekleder ber om at de som ikke allerede har gjort det, leverer inn norskboken sin til biblioteket i løpet av dagen i dag (24.mai)!

Elevene på vg3 skal ha eksamen i norsk hovudmål i morgen, og ønsker å ta med seg norskboken fra vg2 til eksamen. 

Les meir

BUA på Fiskesprell på Tueneset

For å gi elevene kunnskap om viktigheten av et sunt mattilbud med sjømat i barnehage og skole, og erfaring med tilberedning av sjømatretter, tilbyr Fiskesprell  i samarbeid M&R fylkeskommune kurs for elever i videregående skole, Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag.

Takk for en innholdsrik og lærerik dag i naturskjønne omgivelser på Tueneset! Etter litt teori om hvordan vi kan inspirere og motivere barn og unge til å spise mer fisk,  tilberedte vi mange deilige fiskeretter på bålpanne, i åpen ild og på stormkjøkken - vi ÅT OPP det meste med god apetitt! Anbefales!!

Les meir