Elevene i forskerklassen

som tar samfunnsøkonomi besøkte fredag den 19. september Sparebanken Møre. På bildet ser dere elevene i samtale med sjefsøkonom Inge Furre, som holdt et spennende foredrag om pengepolitikk.

Les meir

Elevene i vg2 formgivingsfag, design2

var på studiebesøk ved Norsk Møbelfaglig Senter i Sykkylven. De studerte møbelhistorie og designet nye modeller inspirert av verdenskjente møbeldesignere fra Le Corbusier og Peter Opsvik til Lars Tonøe. Kjempefint museum og veldig lærerikt. Kirsti og Sylvi - 19.09.2014

Les meir

AMBULANSEELEVANE på HO

deltok som markørar på ei storøving ( RITS -RedningsInnsats Til Sjøs ) i Hjørundfjorden den 18.09.14 der Ålesund Brannvesen si RITS-gruppe øvde på evakuering etter branntilløp i hurtigruta Midnattsol. Lærerikt og miljøskapande for alle.

Les meir

Utvekslingselever

Alice de Carlo og Sara Trevisan fra Italia er på utvekslingsopphold på Fagerlia vgs.

Les meir

Allmøte i Fagerlihallen

Elevorganisasjonen arrangerer allmøte i Fagerlihallen tirs. 23.sept kl. 11:45 – 12:30

Les meir

Personalbilde skoleåret 2014 - 2015

Klikk på bildet for full størrelse.

Les meir

Rusforebygging

Politiet var tilstede ved personalmøtet 10. sept. og holdt et foredrag om rusforebygging.

Representanter fra politiet var Arild Helland og Dennis.

Les meir

Sjef i eget liv – refleksjonsgruppe

Hva er refleksjonsgruppe? Sjef i eget liv er et tilbud til ungdommene ved Fagerlia videregående skole som ønsker å få bedre innsikt i egne følelser og reaksjoner.

Les meir

Privatisteksamen 2014

15. september er siste frist for oppmelding til privatisteksamen 2014. Gå til privatistweb.no eller mrfylke.no for mer informasjon og oppmelding.

Les meir

Det nærmere seg OD-dagen 30. oktober

OD 2014 skal gå til Utviklingsfondets prosjekt «Mitt liv – mine valg» til jenter i Etiopia og Malawi. Utviklingsfondet var en av tre kandidater som norske elever stemte over på Elevtinget 13. mars.

Les meir