Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Tirsdag 25. september i 2.-4. time - Ocean Talent Camp

Gjelder: Vg2 ST og Vg2 KD.  Elevene møter i språkgruppene til første time.

Klokka 09:00 skal elevene møte sammen med sin språklærer i gym-bygget på nedsiden av Fagskolen (inngang fra begge sider)

Elevene i Vg2 MD/MR/MU jobber med oppgaver i andre time og har programfag i 3. og 4. time.

Elevene i Vg2 AM, BU, HA har ordinær undervisning hvis ikke annet er avtalt.

Informasjon om Ocean Talent Camp:

Ocean Talent Camp på Facebook:

Matlagingskurset for hybelboere 25.09.18 - AVLYST

Matlagingskurset er avlyst pga for få påmeldte! Dato for nytt kurs vil komme før jul

Tirsdag 25. september blir det nytt  matlagingskurs med oldermann i k

For å få oversikt over hvor mange som har lyst å komme, må vi ha din påmelding

Følg lenken til bilder fra matlagingskurset den 12. september: http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Prosjekter/Nyheter/Hybelboerne-moettes-til-matlagingskurs

Den kulturelle skolesekken - SAMEBLOD

Den 25. og 26. september er vi klar for det første besøket fra den kulturelle skolesekken og filmen SAMEBLOD. Vi har også i år gjort det slik at ikke alle klassene ser alt som kommer, men setter opp de klassene det er mest relevant for. Denne runden er det elever med samfunnsfag og norsk.

• Tirsdag 25. september klokken 09.00 til 11.20: 3MD, 3MR, 3MU
  • Tirsdag 25. september klokken 12.00 til 14.20: 2ST1, 2KD1 og 1ST5
  • Onsdag 26. september klokken 09.00 til 11.20: 1ST2, 1ST3 og 1ST4
  • Onsdag 26. september klokken 12.00 til 14.20: 2BU1, 2BU2, 2AM1 og 2HA1

Fagdag ernæring - matglede

Fagdag YFF - Yrkesretting og faglig fordypning: Tema Matglede.

Kost og ernæring til mennesker med ulike diagnoser. Teori, gode råd og veiledning fra Kjøkkensjef Harald Kimsås, som til daglig arbeider ved Storkjøkkenet Giske Omsorgssenter.

Eleven hadde også en praktisk økt der de laget ulike  smoothie og  grønnsaksuppe.

Engasjerte elever også denne dagen.

Hilsen faglærere Marit og Ebba.

Produksjon i praksis!

Fagdag med elevene i Økonomi og Ledelse og Økonomistyring. I dag har vi vært på bedriftsbesøk hos Ekornes ASA i Sykkylven.

Utrolig spennende å se hvordan robotene har tatt over mange av arbeidsoppgavene samt hvordan produksjonen av en Stressless foregår fra begynnelse til ferdig produkt.

Uke 39 - rydding av kantine, bibliotek, mediatek og uteområde

3ST3 har ansvar for rydding i uke 39. Kontaktlærer: Hanna Volle

NB! Ikke glem at det må ryddes på bibliotek og mediatek mot slutten av matpausen/etter matpausen, 1 elev må ta en runde dit opp hver dag i ryddeuka - TIRSDAGEN hadde det vært fint om dette kunne gjøres mot slutten av 5. timen.

Ryddeanansvar blokk C uke 38 og 39: 1MR/1MD. Kontaktlærere: Eldrid S. Kvalvik / Nadhira Vonstad

Helsefag Vg2 utplassert ved Giske Omsorgssenter den 20.09.18

Skolens samarbeid med med Giske Omsorgssenter gjør at elevene får erfare sammenhengen mellom teori og praksis.

Torsdag fikk elevene øve seg på å etablere pasientkontakt i situasjoner med pleie og stell. Elevene var utplassert på tre forskjellige avdelinger.

De ansatte gav svært gode tilbakemeldinger. Elevene viste stor interesse for faget og for beboernes situasjon.

Stolte faglærere

Karianne, Ebba og Marit

Presentasjon fra orienteringsmøtet for Vg2 torsdag 20. september

Presentasjon fra kveldens orienteringsmøte i skolens aula finner dere under dokumenter på denne siden.

Hospitering uke 46

Fagerlia videregående skole tilbyr hospitering for 10.ende klassinger f.o.m. mandag 12. november t.o.m. fredag 16. november.

Programmet for uken vil bli lagt ut så snart det er klart.

Plan for rusarbeid i vidaregåande opplæring

Fagerlia videregående skole har gjennom en prosess med samarbeid mellom elevråd og nedsatt arbeidsgruppe, innarbeidet Møre og Romsdal sin felles plan for rusarbeid i videregående opplæring i en plan for egen skole.

Planen har følgende målsettinger:

• Forebygging
  • Tidlig innsats
  • Klare rutiner ved bekymring

Klikk på lenken for å lese mer: http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Elevtjenester/Rusplan