Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Sebastian Vegsund tok to gullmedaljer i junior-EM

Artikkel fra Sunnmørsposten 16.10.17 - av Kristian Stenerud. "European Para Youth Games ble i helga arrangert for første gang i den italienske byen Genova. Det ble et vellykket bordtennismesterskap for Sebastian Vegsund.

Mesterskapet starta med et double-gull for Vegsund sammen med den slovakiske spilleren Boris Travnicek. Her ble Sverige slått 3–1 i finalen.

Lørdag fortsatte European Para Youth Games, der konkurrentene kan være opp til 23 år, med lagkonkurranse for Vegsund. Også der gjorde han en sterk konkurranse sammen med slovaken Travnicek.

Det norsk-slovakiske laget vant gullet foran det italienske laget, som var på hjemmebane i mesterskapet.

Vegsund prøvde seg også i singelkonkurransen, men det gikk ikke så bra som han hadde håpet på. Det ble tre strake tap.

Norge sendte totalt sett 13 utøvere til mesterskapet og tok tre gull, tre sølv og to bronse. Mesterskapet kan sammenlignes med et junior-EM"

Klassekonsert 3MU

Torsdag 26. oktober kl. 18:00 i skolens aula. Inngang kr 150,- / kr 100,-

Uke 42 - rydding av kantine, bibliotek, mediatek og uteområde

3ST5 har ansvar for rydding i uke 42. Kontaktlærer: Knut Skaar

NB! Ikke glem at det må ryddes på bibliotek og mediatek mot slutten av matpausen/etter matpausen, 1 elev må ta en runde dit opp hver dag i ryddeuka - TIRSDAGEN hadde det vært fint om dette kunne gjøres mot slutten av 5. timen.

NB! Egen liste for rydding av blokk C

Uke 42 og 43: 2MR/2MD - Kontaktlærere: Anita Valderhaug/ Einar Didriksen

Livsglede for Eldre 05.10.17

Torsdag 5. oktober deltok HA-elevene i prosjektet Livsglede for Eldre på Aspøy omsorgssenter.

Elevene meldte om en flott, lærerik og kjekk dag :-)

Bildene er publisert med tillatelse!

Hilsen lærer

Ebba-Kristin Hjellbakk

Hospitering i uke 46 og 47

Vi ønsker 10. klassinger velkommen til hospitering ved Fagerlia vgs i ukene 46 og 47. "Program for hospitering 2017" ligger vedlagt og kan skrives ut fra dokumenter på høyre side.

(Klikk på bildet for stor størrelse)

Karrieredagen 4. oktober 2017

Stor takk til elever fra Fagerlia vgs som gjorde en STRÅLENDE innsats under Karrieredagen i Sparebanken Møre Arena, dere var alle flotte ambassadører for skolen vår.

Takk også til alle 10. klassinger og foresatte som besøkte oss - velkommen tilbake til Fagerlia vgs på hospitering!

(klikk på bildene for stor størrelse)

Studentinformasjon Weniff 2017

Invitasjon til WENIFF - West Nordic International Film Festival.

West Nordic International Film Festival (WENIFF) er en kortfilm/dokumentarfilmfestival som arrangeres for femte gang i Ålesund. Festivalen arrangeres fra torsdag 19. til lørdag 21. oktober.

WENIFF har som visjon å samle mennesker som elsker film som medium og å knytte vennskapelige bånd på måter som ellers ikke er mulig. Under festivalen vises kvalitetsfilmer fra alle verdenshjørner. Rundt 1000 filmskapere over hele verden har sendt inn sine bidrag.

KinoLab

Uken før festivalen, 16.-21. oktober, inviterer vi til KinoLab, en workshop der man kan lære å lage film i løpet av en uke. KinoLab er et gratistilbud til filminteresserte fra 17-25 år og foregår på Fellesverket Dragen på ettermiddag/kveldstid. Workshopen ledes av en profesjonell regissør.

Filmene blir vist under avslutningen av WENIFF 2017 og beste film premieres. Vi håper å se mange filminteresserte studenter og ønsker hjertelig velkommen til WENIFF 2017.

Se også http://weniff.com/2017/

Foresattes møte med kontaktlærer Vg1 - 21. november

Møtet med kontaktlærer er primært for å kunne gi foresatte/foreldre en undervegsorientering om elevens daglige arbeid og kompetanse i fagene, samt oppfølging av eventuelt fravær. Foresatte er selvsagt også velkommen til å ta opp andre spørsmål.

Kontaktlærer vil bli å treffe på eget klasserom.

Frist for tilbakemelding til kontaktlærer innen torsdag 16. november kl. 12:00.

Invitasjon med oversikt over kontaktlærer og romoversikt til møtet er vedlagt!

Foresattes møte med kontaktlærer Vg2 - 07. november

Kontaktlærer vil bli å treffe på eget klasserom.

Frist for tilbakemelding til kontaktlærer innen onsdag 1. november kl. 12:00.

Invitasjon med oversikt over kontaktlærer og romoversikt til møtet er vedlagt!

Fagerlia-musikalen 2018

Hvert andre år setter Fagerlia videregående skole opp en større musikalproduksjon. De utøvende elevene kommer fra avdeling kunstfag med danselinja, dramalinja, musikklinja og kunst, design og arkitektur. I tillegg deltar i år elever fra internasjonal engelsk og forestillingens tematikk tas inn i flere fag og studieretninger ved skolen.