Fagerlia VGS > Aktuelt > Nyheter

Plan for faginfo tirsdag 19.12.17

Gjelder: 1ST1, 2, 3, 4, 5, 6 / 1KD1 / 2ST1. Her vil du få informasjon om alle programfag du kan velge.

(Klikk på planen for stor størrelse)

Plan for fagtorg onsdag 20.12.17

Gjelder: 1ST1, 2, 3, 4, 5, 6 / 1KD1 / 2ST1. Sted: Skolens aula. Her kan du få snakke nærmere med både rådgivere, faglærere og elever som har de ulike fagene.

NB! Ordinær undervisning i 8. time!

(Klikk på planen for stor størrelse)

Fagdag i spansk 15.12.17

med spansk omelett på skolekjøkkenet ved hjelp av oppskrift på spansk.

(klikk på bildet for forstørrelse)

Årsplan 2017-2018

Årsplan versjon 6. Datert 15.12.17 er nå publisert under Aktuelt og under Informasjon - skolerute og planer.

Salsakongen Jazzy Ruiz til Fagerlia vgs

Jazzy startet sin dansekarriere i en alder av 5 år ved danseskolen til foreldrene, hvor han fikk en generell utdannelse i jazz, moderne, ballett, breakdance, hip-hop, latinjazz, flamenco og andre latinske danser som salsa, cha-cha-cha, mambo, afro-cubansk og show dance. Inspirert av familiens artistiske arv fortsatte han sin dansetrening og begynte å undervise i en alder av 15 år på familiens danseskole. Han underviste også på ulike kultursentre og andre prestisjefylte arrangementer.

LilleStortinget 2018 - regjeringslansering

Tirsdag 12.12 var datoen for regjeringslanseringen for LilleStortinget 2018. Les artikkel i Sunnmørposten 13.12.17

For mer informasjon: http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Aktuelt/LilleStortinget/LilleStortinget-2018

Romfordeling skoleavslutning 21. desember

Kontaktlærer møter elevene klassevis kl. 11:00-11:15, før den felles samlingen. (Kontaktlærere som ønsker å bruke lengre tid sammen med elevene kan gjøre avtale om dette).

Felles samling for alle elever og lærere i Fagerlihallen kl. 11:30. (Dørene åpnes kl. 11:15)

(Klikk på bildet for stor størrelse)

Resultat fra første runde i realfagsolympiadene

Resultatene fra første runde i realfagsolympiadene er kommet, og Fagerlia tok en "grand slam" med fylkesmestere i kjemi (Henrik Tidemann Kaarbø), i fysikk (Elias Klakken Angelsen), i informatikk (Torstein Vik), og i matematikk (Magnus Hellebust Haaland). Disse fire og en rekke andre går videre til runde 2 og vi ønsker dem lykke til videre i konkurransene!​

Hvem blir statsminister på Fagerlia?

Avsløring i Aulaen tirsdag 12. desember kl. 11:45.

2ST2 på utveksling til Magdeburg

Vi har fått en billedhilsen fra skoleturen til Magdeburg for Internasjonal klasse 2ST2.

Skoleluer:

På Magdeburg kulturhistoriske museum kan man blant annet se de gamle skoleluene til de forskjellige skolene i byen. De gule øverst er fra Bismarkskolen og den oransje nede er fra Victoriaskolen. Disse tidligere gutte- og jenteskolene utgjør nå sammen Hegelgymnasium.