Søk > Avansert

Avansert søk

Aure: Forbetra tilbod for FRAM Flexx bestillingstransport

No har innbyggjarane i Aure kommune fått eit betre tilbod med bestillingstransporten FRAM Flexx. Avgangane er endra, og fristen for å bestille er forlenga.

Rapport om kvalitetssikring av finansieringa av Nordøyvegen klar

Møre og Romsdal fylkeskommune har no motteke rapporten som Atkins Norge, saman med Oslo Economics og advokatfirmaet Føyen Torkildsen har utarbeida. Der ein har gått igjennom og analysert finansieringsføresetnadane for Nordøyvegprosjektet.

FRAM tek over skolekøyringen på indre Nordmøre

Måndag 10. oktober vil bussane som køyrer skolekøyringa i kommunane Rindal, Surnadal, Halsa, Tingvoll, Sunndal og Nesset vere kvite og blå og merka med FRAM.

FRAM utvidar nattbusstilbodet under Moldejazz

Møre og Romsdal fylkeskommune, ved kollektivtilbodet FRAM, set inn ekstra avgangar for nattbussen ved Moldejazz 2017. Det blir eit utvida tilbod i Molde, Fræna, Eide og Aukra denne veka.

FRAM utvidar nattbusstilbodet ved Tahiti-festivalen

- Også i år blir det sett opp nattbuss natt til fredag, laurdag og søndag under Tahitifestivalen, seier rådgivar Frode Kvalheim ved samferdselsavdelinga i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Endringar for avgangane til nattbussen i Kristiansund

Natt til søndag 9. juli blir det endringar på avgangane til nattbussen i Kristiansund. – Dette blir gjort som eit forsøk for å auke bruken av rute 810, seier rådgivar Frode Kvalheim i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Oppstart av FRAM Flexx bestillingstransport i Fræna

Frå 26. juni blir det innført FRAM Flexx bestillingstransport i Ytre Fræna. Ordninga skal erstatte tidlegare bussruter.

Planprogrammet for Regional delplan tannhelse sendt på høyring

Fylkesutvalet i Møre og Romsdal har i sak U-14/12 lagt planprogrammet for Regional delplan tannhelse ut til høyring og offentleg ettersyn.

Barnehage

Barnehagen har ei viktig rolle som oppvekst- og læringsarena for å gi kunnskap om gode vaner og sunt kosthald. Å ta vare på tennene er ein naturleg del av dette. For å legge til rette for ei god tannhelse i tidleg alder, samarbeider tannhelsetenesta  med  mange barnehagar og deltek på  samarbeidsmøter med barnehageleiing,  på foreldremøte og besøker barna i barnehagen. I mange barnehagar pussar barna tennene sine etter frukost.

Ved spørsmål, kontakt folkehelsekontakten i din region