Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Søk > Avansert

Avansert søk


Fylkeskommunen løyver 1,3 mill. kroner til landbrukstiltak

Mentorordning for bønder, traktorkurs for kvinner, avløysarkurs for nybyrjarar og nettbasert agronomkurs for vaksne er nokre av tiltaka som får støtte.

Les meir

Fylkeskommunen inviterer til seminar om fossilfrie anleggsmaskiner

Er du interessert i å teste ut fossilfrie anleggsmaskiner eller kjøretøy gratis i ein periode? Då ønskjer fylkeskommunen å høyre frå deg og inviterer til seminar onsdag 8. mai på Quality Hotel Alexandra. 

Les meir

Open dag for næringslivet

Forskningsrådet inviterer, i samarbeid med Innovasjon Norge og Møre og Romsdal fylkeskommune/Regionalt forskningsfond, til open dag for næringslivet på Norsk Maritimt Kompetansesenter (NMK) i Ålesund tysdag 5. juni, kl. 10 – 16.

Les meir

Konferansen "Nye vegar" i urolige tider

Reiselivsprogrammet i Møre og Romsdal inviterer til konferanse i Geiranger på Hotel Union 1. og 2. desember. Tema på konferansen vil være sesongforlenging, tilgjenge og tilgang til produktet frå marknaden - heile året.

Les meir

Midt-Norge Take-Off våren 2010

Midt-Norge Take-Off søker nå bedrifter og prosjekter som har behov for å få utarbeidet en forretningsplan og gjennomført omfattende analyser av bl.a marked og økonomisk potensial. Dette kan være nystartede bedrifter/prosjekter, bedrifter i vekst som ønsker å vurdere nye markeder, eller bedrifter som ønsker å avdekke potensialet for nye produkter.

Les meir

Søkjer forslag på kandidatar til "Årets Reiselivspris"

Møre og Romsdal Reiseliv inviterer bedrifter, organisasjonar, kommunar, privat personar med fleire til å kome med forslag på aktuelle kandidatar til ”Årets Reiselivspris”.

Les meir

Invitasjon til nettverkssamling - næringsutvikling

hoppid.no inviterer til nettverkssamling 25. november med tema lokal verdiskaping og regional næringsutvikling.

Les meir

God oppslutning om seminar

Rundt 35 deltakarar frå små og store verksemder spredt over heile fylket møtte fram då Reiselivsprogrammet arrangerte seminar for aktivitets- og opplevingsbedriftene i Møre og Romsdal.

Les meir

Spennande reiselivspilotar

Styringsgruppa i Reiselivsprogrammet vedtok fredag at produktpakkane Nordic Walking, Romsdalseggen og Aktivitetar Hjørundfjord får pilotstatus i Reiselivsprogrammet i Møre og Romsdal.

Les meir

SMARTe lærere i Sunndal

Tirsdag 28. april gjennomførte Ungt Entreprenørskap og lokalt hoppid.no kontor det første kurset på Nordmøre i metoden SMART.

Les meir