Søk > Avansert

Avansert søk

Gode tilbakemeldinger på Idégnisten i Rauma

hoppid.no, Innovasjon Norge Møre og Romsdal har i samarbeid med Nordveggen AS arrangert et vellykket seminar for å stimulere gründere til å starte egen virksomhet og gi hjelp i den vanskelige startfasen. I løpet av to hektiske dager, den 28. – 29. april, har 10 potensielle gründere fått finslipt sine forretningsideer, og kommet et steg nærmere en vellykket etablering.

Positiv start i Todalen

60 engasjerte todalingar fylte ungdomshuset på oppstartsmøte for bygdemobiliseringsprosjektet tysdag 13. mai. I løpet av dei neste tre åra skal det brukast kr. 300 000,- på næringsutvikling, trivsel og busetjing i Todalen. Bygdafolket sjølv skal gjere jobben.

Elevar frå Møre og Romsdal på den første internasjonale Innovation Camp i Europa!

Tre elevar frå Ørskog vgs skal, saman med to elevar frå Ålesund vgs, delta i den første Innovation Camp (Gründercamp) arrangert av JA-YE Europe* i Brüssel 14. – 15. mai.

Stor aktivitet på bygdene i 2007

Turstiar, nettsider, bedriftsetablering, møteseriar, framtidsverkstad, sandvolleyballbane, marknadsdag, idègnistkurs, bygdedagar, nye reiselivsprodukt, osv. Kreativiteten var stor hos dei 12 bygdemobiliseringsprosjekta som utgjorde småsamfunnsatsinga i hoppid.no i 2007.

HyBond kåra til midt-norsk meister i nyskaping

Nesset-bedrifta HyBond AS vart kåra til midt-norsk meister i nyskaping under ”Innovator 08” på NTNU i Trondheim i går.  Bedrifta vart tidlegare i år teke opp i topp-/vekstsatsinga til hoppid.no.

ROMSDALSFINALE I GRÜNDERCAMP 27. MAI 2011

Fredag 27. mai inviterer næringsforumene i Molderegionen, i samarbeid med hoppid.no og Ungt Entreprenørskap, til Romsdalsfinale i Gründercamp på Rica Seilet Hotel i Molde. Ca 250 elever fra Aukra, Eide, Fræna, Gjemnes, Nesset, Midsund, Molde, Rauma og Vestnes konkurrerer om å bli regionens Gründercamp vinner.

Fræna til topps i romsdalsfinale i Gründercamp 2011

Runar, Edvin,Torstein, Malin,og Marie frå Fræna ungdomsskole vann romsdalsfinalen i årets Gründercamp på fredag.

Kurs Ny i Norge - har du flerikulturell bakgrunn? Ønskjer du å starte bedrift?

Torsdag 26. mai inviterer vi til gratis kurs i Ålesund i aktuelle tema rundt bedriftsetablering i Norge med fokus på: Det norske samfunnet, regnskap, skatt og meirverdiavgift. Meir informasjon om kurset og påmelding finn du her: https://mrfylke.no/Kalender/(event)/166969

Bli med på kurs i merkevarebygging og konkuransekraft

Tirsdag 7.juni arrangerer hoppid.no det populære kurset - Merkevarebygging og konkurransekraft i Rauma. Kurset går over ein dag, og er i regi av Mette Fagerli.
Meir informasjon om kurset og påmelding finn du her: https://mrfylke.no/Kalender/(event)/159238

Opning av hoppid.no-kontor på Averøy

Torsdag 12. mai vert det offisiell opning av hoppid.no-kontor nr. 27 på Averøy. hoppid.no-kontoret vert lokalisert i den nyopna Drivhuset nærings- og kulturhage.