Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Søk > Avansert

Avansert søk


FRAM Ekspress til/frå Trondheim via E39 frå neste år

Frå og med 1. mai 2017 vil FRAM Ekspress rute 905 begynne å køyre mellom Molde/Kristiansund og Trondheim via E39 over Hemnekjølen, på nokre av avgangane. Dette vil ikkje gå utover rutetilbodet via Surnadal.

Les meir

Offisiell opning av Drivabrua 13. desember

Møre og Romsdal fylkeskommune, Sunndal kommune og Statens vegvesen inviterer til offisiell opning av Drivabrua.

Les meir

Møre og Romsdal fylkeskommune er tildelt 3,15 mill. til låg- og nullutsleppsferjer

Klima- og miljødepartementet har tildelt midlar til fylkeskommunar og kommunar som ønsker å stille krav til ferjer om låg- og nullutslepp. Det er no klart at Møre og Romsdal fylkeskommune blir tildelt 3,15 millionar kroner.

Les meir

Nytt hurtigbåt- og busstilbod frå 1. januar

Frå og med søndag 1. januar 2017 tek FRAM over hurtigbåtruta mellom Molde-Vestnes-Sekken og bussane på Vestnes. Passasjerar må vere merksame på at det vert endringar ved at det vert sett inn buss i staden for hurtigbåt mellom Vestnes og Vikebukt, og endring av rutetider.

Les meir

FRAM tek over hurtigbåtrutene frå Hareid, Langevåg og Nordøyane

Frå og med søndag 1. januar 2017 tek FRAM over hurtigbåtrutene mellom Hareid-Valderøya-Ålesund, Langevåg-Ålesund og Ålesund-Valderøya-Nordøyane.

Les meir

Fleire bussavgangar til og frå Jendem, Aukra og Midsund frå 1. januar

Frå og med 1. januar tek FRAM over rute- og skolekøyringa i Fræna, Eide, Midsund og Aukra kommune. Da blir det fleire avgangar til og frå Jendem, Aukra og Midsund.

Les meir

Hyppigare avgangar Sula-Langevåg-Ålesund frå 1. januar

- No blir det halvtimesavgangar mellom Langevåg og Ålesund i rushtida, seier Konrad Lillevevang, seksjonsleiar i samferdselsavdelinga i Møre og Romsdal fylkeskommune. 

Les meir

Doblar avgangane mellom Elnesvågen og Molde frå 1. januar

Frå og med 1. januar tek FRAM over rute- og skolekøyringa i Fræna, Eide, Midsund og Aukra kommune. Da blir det dobbelt så mange avgangar for bussen mellom Elnesvågen og Molde.

Les meir

Justering av rutetilbodet i ytre Fræna

Som følge av innspela som har kome dei siste dagane, har rutetilbodet til Vikan blitt utvida frå det opphavlege ruteheftet.

Les meir

To nye hurtigbåtar fekk namn

Tysdag denne veka var et dåp for to nye hurtigbåtar som skal trafikkere på hurtigbåtsamband i Møre og Romsdal.

Les meir