Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Søk > Avansert

Avansert søk


Fylkesprisen Årets Bedrift til Ulmatec Pyro

Vinnar av Fylkesprisen Årets Bedrift 2014 er Ulmatec Pyro AS i Haram. Gode resultat over tid, nye produkt og sterkt engasjement for lokalsamfunnet er høve som juryen har lagt vekt på i si grunngjeving. 

Les meir

Foreslå din kandidat til Fylkesprisen Årets Bedrift

Kven meiner du fortener Fylkesprisen Årets Bedrift 2014? Send inn ditt forslag innan måndag 2. februar 2015.

Les meir

Mørekonferansen - trendar, moglegheiter og nye idear

Sentralbanksjef Øystein Olsen, dagleg leiar i Civita, Kristin Clemet og forskingsleiar i TØI, Aud Tennøy er blant innleiarane på Mørekonferansen tysdag 24. november. Programmet er klart - meld deg på i dag! 

Les meir

Regional- og næringsutvalet på bedriftsbesøk

Regional- og næringsutvalet held seg orientert om kva som rører seg i næringslivet i fylket. I samband med politisk møte måndag 4. og tysdag 5. mai, besøkte utvalet bedrifter på Sunnmøre. 

Les meir

Fylkeskommunen gratulerer Knudtzon Senteret med tiårs jubileum!

Knudtzon Senenteret AS feirar jubileum etter 10 år med innsats for gründerar og bedrifter på Nordmøre. Knudtzon Senteret er ein viktig del av innovasjonssystemet i Møre og Romsdal, og er med på å sikre omstilling og nyskaping i næringslivet på Nordmøre.

Les meir

15 mill. til kommunale næringsfond 2015

Møre og Romsdal fylkeskommune har fordelt 15 mill. kroner til kommunale næringsfond for 2015. Kommunale næringsfond er viktig for utvikling av dei mindre, lokale bedriftene, og det gjev kommunane eit verkty for å drive næringsutvikling. 

Les meir

Rådgivingsnettverk

Skuleeigar og skuleleiarar har ansvar for at det ved alle skular er eit system for karriererettleiing. Fylkeskommunen bidreg til eit tett samarbeid mellom dei vidaregåande skulane og ungdomstrinnet i dette arbeidet.