Søk > Avansert

Avansert søk

Messesuksess for ungdomsbedrifter

Julemessa som ungdomsbedriftene ved Sykkylven vidaregåande skule stod bak like før jul, vart ein dundrande suksess.

Bli med på European Space Camp?

Dersom du er realfagsinteressert og har lyst å lære meir om romfart kan du søkje om å delta på European Space Camp i år.

Nordic Teachers`Space Camp 2015

Er du realfagslærar i vidaregåande skule og er interessert i romfart kan du no søkje om å få delta på Nordic Teachers`Space Camp på Andøya.

Nytt elev- og lærlingombod på plass

– Eg kan hjelpe elevar og lærlingar om dei har spørsmål som gjeld vidaregåande opplæring på skole eller i lærebedrift, seier nytilsatt elev- og lærlingombod Tove Regine Stranden.

Skal sikre god opplæring av fagarbeidarar

– Rettleiing er ein føresetnad for god opplæring og rekruttering av fagarbeidarar. Dette kurset vil hjelpe deg til å lykkast med arbeidet, seier Åse Riksfjord i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Fylkeskommunen skal auke gjennomføringa på yrkesfag

– Sjølv om Møre og Romsdal er det tredje beste fylket i landet når det kjem til gjennomføring av vidaregåande utdanning, ønsker vi å bli mykje betre. Målet vårt er at mange fleire ungdommar skal fullføre opplæringa si, særleg i dei yrkesfaglege utdanningsprogramma, seier Rune Solenes Opstad, assisterande fylkesutdanningssjef.

God utvikling i dei vidaregåande skolane i Møre og Romsdal

Gjennomføringa per år er aukande, og totalfråværet blant elevar er sterkt redusert.

Prosjekt juletrefot ved Kristiansund vgs

Alle klassane på Vg1 TP har i veke 48 og 49 arbeidd  med eit tverrfagleg prosjekt; FYR-prosjekt.

Samarbeidsavtale mellom Molde kommune og Møre og Romsdal fylkeskommune

Det er inngått ein samarbeidsavtale mellom Molde kommune og Møre og Romsdal fylkeskommune om å betre gjennomføringa på vidaregåande.

Heder til serviceinnstilt medarbeidar

Torill Stavik Angvik fekk velfortjente gode ord på Marint Kompetansesenter sitt julebord.