Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Søk > Avansert

Avansert søk


Endra køyremønster for rute 806 Minibussrute Øvre bydel

Frå og med måndag 9. januar vil ei del av rute 806 får endra køyremønster på grunn av stenging av krysset Johan P. Clausens gate og Politimester Bendixens gate i Kristiansund. Endringa vil vare i ca. 1 månad.

Les meir

Tilboda i konkurransen for ferjesambanda Hareid-Sulesund og Sykkylven-Magerholm er opna

Torsdag 22. desember kl. 12 opna Møre og Romsdal fylkeskommune tilboda i konkurransen for dei to ferjesambanda Hareid-Sulesund og Sykkylven-Magerholm, knytt til fylkesveg 61 og 60.

Les meir

Signerte kontrakt for ferjesambanda Hareid-Sulesund og Sykkylven-Magerholm

Fredag 12. mai signerte Møre og Romsdal fylkeskommune og Fjord1 AS kontrakten for den framtidige drifta av ferjesambanda Hareid-Sulesund og Sykkylven-Magerholm, knytt til fylkesveg 61 og 60.

Les meir

Justeringar i FRAM Flexx-tilbodet frå 1. juni 2017

Som følge av endringar i rutetider for buss og ferje, blir det nokre justeringar i FRAM Flexx-tilbodet i kommunane Aure, Halsa, Herøy og Haram frå 1. juni 2017.

Les meir

Elektrifiserer fleire ferjesamband i Møre og Romsdal

Møre og Romsdal fylkeskommune fortset elektrifiseringa av ferjetrafikken. Etter å ha sørga for å kutte CO2-utsleppa med nesten 90 prosent på to ferjesamband på Sunnmøre, håpar dei no på liknande klimakutt på Nordmøre.

Les meir

FRAM og Ålesund kommune gjer seg klar for sommaren

- Sommaren står for døra, og med det fleire festivalar i Ålesund sentrum. I samband med festivalane blir delar av sentrum stengd for busstrafikk, fortel Svein Ivar Aarskog i Møre og Romsdal fylkeskommune. 

Les meir

Nye kort for TT- brukarar frå 1.august 2017

Møre og Romsdal fylkeskommune har signert kontrakt med Taxi Transport Telemark Administrasjon AS (TTT Administrasjon AS) for levering og drift av den elektronisk løysinga for transporttenesta for funksjonshemma (TT- ordninga) i Møre og Romsdal.

Les meir

Ulsteinhallen opna

Torsdag i førre veke opna endeleg den nye Ulsteinhallen. Hallen har kosta like over 100 millioner kroner. Møre og Romsdal fylkeskommmune dekker i underkant av 50 prosent av investeringskostnadene i form av ein leieavtale.

Les meir

- Alle fortener å leve eit verdig liv

Romsdal vidaregåande skole arrangerte Global Dignity Day 25. september. Dagen vart leia av Kronprins Haakon, og alle elevane på Vg 1 deltok. 

Les meir

Søking til vidaregåande opplæring skoleåret 2015/16

Søking til vidaregåande opplæring for skoleåret 2015/16.

Les meir