Søk > Avansert

Avansert søk

Gründercamp på Høgskolen i Molde

Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal arrangerer Gründercamp for Avdeling for helse- og sosialfag ved Høgskolen i Molde 12.-13. mai 2011.

400.000 til internasjonale klasser ved Spjelkavik vgs

Nærings- og miljøutvalet i fylket løyver inntil 400.000 kr. til planlegginga av IB-klasser ved Spjelkavik videregående skole. Løyvingane støttar satsinga på å få godkjend eit internasjonalt vidaregåande skoletilbod ved skolen, det første tilbodet på dette nivået i fylket.

Ledig stilling som Naturforvaltar

Ledig stilling som Naturforvaltar Romsdal vassområde.
Møre og Romsdal vassregion er inndelt i fem vassområde; Nordre og Søre Nordmøre, Romsdal, og Nordre og Søre Sunnmøre. Den tilsette skal arbeide i Romsdal vassområde. Stillinga vert lagt til Nesset kommune.

Ledig stilling som Naturforvaltar Romsdal vassområde

Får nasjonalt ansvar for overvaking av fjellskred

Åknes/Tafjord IKS beredskap på Stranda vert no nasjonalt, statleg senter for fjellskredovervaking. Eit viktig mål er nådd.

Samråd i Ålesund om ny Stortingsmelding

Tysdag 31. januar blir det samrådsmøte i Ålesund om Noreg som verdas fremste sjømatnasjon. Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen inviterer til debatt.

Pilotsatsing ber frukter

Reiselivspiloten Romsdalseggen er ein av to vandrefilmar som er plukka ut for å marknadsføre aktivitetsferiar i Norge. Det er Innovasjon Norge og Fjord Norge som står bak kampanjen der vandring i norsk natur, skal lokke fleire turistar til den norske fjellheimen.

Meir lokalmat på menyen?

Fylkesmannen og Kompetansenavet på Mære arrangerer 15.-16. februar MRmat 2012. Kunnskap og inspirasjon til produsentar og bedrifter som ynskjer meir lokalmat på menyen.

JazzGass 2012: Infrastrukturutvikling og auka utvinning

Tysdag 17. juli er det klart for JazzGass 2012. I år vil vi sjå nærare på infrastrukturutviklinga på norsk sokkel, samt korleis legge til rette for auka utvinning og verdiskaping. Gassco, Petoro, Statoil og A/S Norske Shell er blant foredragshaldarane.

Inviterer ungdom til europaworkshop

Møre og Romsdal fylkeskommune i samarbeid med Kristiansund kommune og Aktiv Ungdom inviterer til workshop i Kristiansund torsdag 31. mai. Målet med workshopen er å få fram gode idear til ungdomsprosjekt som til dømes gruppeutveksling, ungdomskafé eller skatepark.