Søk > Avansert

Avansert søk

Student i Kristiansund

Lurer du på hvordan det er å studere på Fagskolen i Kristiansund? Eller kanskje på hva tidligere studenter jobber med i dag?

Ruben Ulset

Ruben Moltubakk Ulset er lageroperatør hos Kværner, og jobber ved Nyhamna på Aukra.

Våre studenter

Her kan du lese litt om både nåværende og tidligere studenter. Lær mer om hvordan det er å være student ved Fagskolen i Kristiansund, og finn ut hva noen av våre tidligere studenter har arbeidet med etter endt utdanning.

Stian Rekdal

Stian Rekdal jobber ved Ormen Lange på Aukra.

Tina Storvik

Bli bedre kjent med Tina Storvik, en av studentene våre på videreutdanningen i psykisk helsearbeid.

Andrea Horremsbakk

Andrea Horremsbakk er prosessoperatør på Nyhamna.

Kjartan Karlsen

Studentrepresentant i fagskolestyret i Møre og Romsdal, Kjartan Karlsen, brenner for at studiepoeng skal erstatte fagskolepoeng – og at dette også skal gjelde for de som har fullført sin fagskoleutdanning.

Mari Takle Thomassen

Mari Takle Thomassen jobber hos Skretting avd. Averøy.

May Britt Mørkedal

May Britt Mørkedal jobber i Shell på Ormen Lange, Nyhamna.

Bjørn Erik Bruvoll

Bjørn Erik fullførte sin dekksoffiserutdanning våren 2013, og arbeider nå som overstyrmann i Fjord1.