Reiselivsgruppe arrangerte "Kick-off"

Tirsdag 18. september var årets Kick Off for ungdomsbedrifter i Romsdal og på Nordmøre. I alt 76 deltakere var møtt fram til en inspirerende og innholdsrik dag på Aker Stadion. Blant annet delte gründeren Didrik Ose, sine erfaringer. Praktisk arrangør var elevene på Vg2 Reiseliv.

Gruppe 2RE1 arrangerte tirsdag 18. september årets Kick Off for ungdomsbedrifter i Romsdal og på Nordmøre. I alt 76 deltakere var møtt fram til en inspirerende og innholdsrik dag på Aker Stadion. Blant annet delte gründeren Didrik Ose, sine erfaringer. Han kunne fortelle mye interessant om å starte ny opplevelsesbedrift i Molde ? DID Adventure. I tillegg fikk vi verdifulle erfaringer fra to av fjorårets UBer ved Romsdal vgs, Såperiet og Full rulle. I løpet av dagen var det også satt opp valgfrie seminar hvor elevene kunne lære om ulike deler av det å starte opp og drive bedrifter. Her var det gode muligheter for variert faglig påfyll! Elevene skal nå bestemme seg for hva slags produkt de skal jobbe med gjennom året og organisere seg som en ekte bedrift, med ulike oppgaver. Erfaringene fra tidligere år viser at det vil bli spennende og lærerikt, både faglig, sosialt og personlig!

UB2

De proffe og humørfylte konferanselederene, Henriette og Anette, overrekker blomster til Didrik Ose

Hele arrangementet var forberedt og profesjonelt gjennomført av historiens første reiselivskull ved Service og samferdsel VG2, med god hjelp fra reiselivslærer Marte Vasdal. Mer om arrangementet og flere av bedriftsidéene på linken www.rbnett.no

Kick Off Aker Stadion 018 07