Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Byggeoppdrag

Byggavdelingen ved Romsdal videregående skole har i mange år utført oppdrag for kunder som et ledd i den praktiske undervisningen.

For Vg1 klassene i Bygg og Anleggsteknikk, tar vi på oss mindre oppdrag etter vinterferien (månedskiftet februar/mars). Da har elevene fått en grunnopplæring gjennom høstsemesteret.

Aktuelle byggeoppdrag må være mindre tiltak som ligger i nærheten av skolen. Oppdraget må harmonere med gjeldende læreplaner for bygg- og anleggsutdanningen.
 
 
Elever på Vg2

Våre klasser på Vg2 Byggteknikk, tar på seg mindre oppdrag innen tømring og eventuelt forskaling/ betongarbeid. Vg2 klassene utfører byggeoppdrag hele året. Her må også oppdragene harmonere med gjeldende læreplaner.
 

Kontakt

Om du kunne tenke deg å benytte deg av våre elever til et byggeprosjekt, kan du bruke skjemaet under dokument til høyre på denne siden. Skriv litt om hva prosjektet går ut på og legg ved skisse eller tegning. Det sendes til:

Når vi har vurdert innkomne ønsker om oppdrag, blir du kontaktet for evt. nærmere avtale.
 

Hytter og boder

Vi bygger også små og solide hytter/ boder/ redskapshus på avdelingen. Disse selges til de som er interessert etter ”først til mølla”-prinsippet.