Utstyrs- og læremidler

Videregående skole skal være gratis, men elevene må være forberedt på å dekke utgifter til personlig utstyr, transport og eventuelle billetter for teater, kino eller forestillinger.

Romsdal_9131

Skolen prøver å holde disse utgiftene så lave som mulig, og helst innenfor det tildelte utstyrsstipendet som hver enkelt elev mottar.

Bærbar PC

Alle elever som begynner på skolen skal ha egen bærbar PC. Du kan velge mellom å bruke PC gjennom avtale med Møre og Romsdal Fylke eller bruke/kjøpe egen PC. Informasjon om valg av PC og pris finnes på UngWeb.no

Lærebøker

Skolen låner ut lærebøker til alle elever. Skolebiblioteket administrerer utlån og innleveringen av bøkene. Privatister kan få låne lærebøker hvis det finnes igjen gjennom skoleåret.