Intranett > Fagavdelingar > Tannhelse

Tannhelse

Her finn du intranettsidene til tannhelsesektoren i Møre og Romsdal fylkeskommune. Sidene er primært laga for eigne tilsette i fylkeskommunen, men er tilgjengelege for alle nettbrukarar. Her finn du også nyttig informasjon om IT-systema som nyttast innan tannhelse, med brukarrettleiingar, spørsmål og svar og relevante kontaktpersoner.

Styringsdialogmøte i alle kompetanseregionar

Styringsdialogmøta er frå 2017 to faste årlege kontaktmøte mellom fylkestannlegen, overtannlegen og klinikkleiarane i regionen.

OPUS i praktisk bruk - oppdatert "OPUS-guide" og nye eLæringskurs

Heftet Veiledning og instuksjoner i bruk av OPUS, også kjent som "OPUS-guiden" ligg no føre i oppdatert versjon.

Plan for beredskap og krisehandtering i tannhelsetenesta

Tannhelsetenesta har fått eigen plan for beredskap og krisehandtering.

Sukkerkampanjen hausten 2017

Sukkerinntaket i befolkninga er for høgt og barn og unge har det høgaste sukkerinntaket. Dei tre største kjeldene til sukker hos aldersgruppa 9-13 år er sukkerhaldig drikke, sjokolade/søtsaker og kaker. Haustens sukkerkampanje har fokus på denne aldersgruppa.

20 nye medarbeidarar på introduksjonsdag

Onsdag 20. september var tjue nye medarbeidarar i tannhelsetenesta samla på introduksjonsdagen i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Ledige stillingar i tannhelsetenesta

Vi har no ein overtannlegestilling, fem tannlegestillingar, eit vikariat som tannhelsesekretær og ein tannpleiarstilling ledig.

Sjå meir informasjon her: http://mrfylke.no/Intranett/Tenesteomraade/Tannhelse/Ledige-stillingar

Rundskriv 6/2017 Revidert kompetanseplan for tannhelsetenesta

Til distriktstannklinikkane.

Ferieopne tannklinikkar 2017

Bemanningsplan sommaren 2017- den offentlege tannhelsetenesta

Tannhelse blir ikkje flytta til kommunane frå 2020

Stortinget stemte 8. juni nei til overføring av den offentlege tannhelsetenesta.

Fylkestannlegens etatssamling 2017

180 medarbeidarar i den offentlege tannhelsetenesta var samla for fagleg påfyll, erfaringsutveksling og sosialt samvær på Scandic Seilet Hotell i Molde 31. mai og 1. juni.