Intranett > Arbeidsgivar HR

Arbeidsgivar HR

Illustrasjonsfigur - HR

Under området "Arbeidsgivar-HR" finn du aktuelle ressursar og relevant informasjon for arbeidsgivar- og organisasjonsområdet. Innhaldet er primært bygd opp til støtte for våre leiarar, men under dei ulike menypunkta vil også tilsette og eksterne lesarar kunne finne relevant informasjon om Møre og Romsdal fylkeskommune som arbeidsgivar.

119 nye medarbeidarar samla på introduksjonsdag

Onsdag 18. september var 119 nye medarbeidarar samla til introduksjonsdag for nytilsette på Hotel Alexandra i Molde. - Målet med introduksjonsdagen er å gi nye medarbeidarar kunnskap om organisasjonen Møre og Romsdal fylkeskommune, seier personalsjef Dag Lervik.

Nye reglar om fjernarbeid

Vi har fått nye reglar for fjernarbeid. Her går det fram kven som kan komme inn under denne ordninga og kva krav som blir stilt.

120 nye medarbeidarar på introduksjonsdag

13. september var i overkant av 120 nye medarbeidarar samla til felles introduksjonsdag. I tillegg var 14 nye leiarar  samla den 14. september til introduksjonsdag der leiarrolla stod i sentrum.

Rapport frå KS omdømeprosjekt

I 2010 var Møre og Romsdal fylkeskommune einaste fylkeskommunen i
landet saman med sju kommunar som deltok i KS sitt omdømeprosjekt.
Prosjektet skulle bidra til å styrke kommunar og fylkeskommunar sitt
omdøme som arbeidsgivar.

Lærerikt å vere trainee i fylkeskommunen

Nina Skaugvoll (t.v.) og Signe Sefland har denne vinteren vore traineear i Møre og Romsdal fylkeskommune. - Kjekt å jobbe i eit system med så mykje høg og variert kompetanse; vi har lært utruleg mykje, seier dei to.

REGIONALE VERKSTADER

No er vi i full gang, og har allereie gjennomført fire regionale arbeidsgivarpolitiske verkstader. Dei regionale verkstadane er ei skolering for alle leiarar slik at dei kan gjennomføre verkstader på sin lokale arbeidsplass. Desse verkstadane skal ALLE tilsette vere med på i løpet av 2011. Evalueringane og tilbakemeldingane frå verkstadane er gode!

Arbeidsgivarpolitikk-konferansen 2010

Den 17. og 18. november 2010 var 262 deltakarar frå målgruppa leiarar, tillitsvalte og verneombod samla til arbeidsgivarpolitikk-konferanse på Rica Parken hotell i Ålesund. Begge dagane starta med flotte kulturinnslag frå elevar ved musikk, dans og drama på Fagerlia vgs.

- Lærerikt med introduksjonsdag

- Det var bra for oss nybegynnarar å få eit innblikk i og ein oversikt over organisasjonen. Slik oppsummerer dei nye lærarane ved Sunndal vgs; Monica Holten og Ingunn Forseth Haugen utbyttet av introduksjonsdagen for nytilsette i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Dag Lervik Dag Lervik
Personalsjef