Intranett > Arbeidsgivar HR

Arbeidsgivar HR

Illustrasjonsfigur - HR

Under området "Arbeidsgivar-HR" finn du aktuelle ressursar og relevant informasjon for arbeidsgivar- og organisasjonsområdet. Innhaldet er primært bygd opp til støtte for våre leiarar, men under dei ulike menypunkta vil også tilsette og eksterne lesarar kunne finne relevant informasjon om Møre og Romsdal fylkeskommune som arbeidsgivar.

Introduksjonsdag for nye leiarar

25. november 2015 møttes nye leiarar og mellomleiarar i Møre og Romsdal fylkeskommune til introduksjonsdag på Fylkeshuset i Molde.

Svært godt arbeidsmiljø i MRFK

Medarbeidere som trives på jobb, høy arbeidsglede, og få tegn på negativt stress og utmattelse er mellom hovedfunnene i medarbeidertilfredshetsundersøkelsen 2015 (MTM).

130 nye medarbeidarar samla på introduksjonsdag

Torsdag 17. september var 130 nye medarbeidarar samla til introduksjonsdag for nytilsette på Hotel Alexandra i Molde. - Målet med introduksjonsdagen er å gi nye medarbeidarar kunnskap om organisasjonen Møre og Romsdal fylkeskommune.

Tildeling av OU-midlar 2015

Vi har lagt ut elektronisk skjema for søknad om OU-midlar for 2015.

Kommunikasjon og lærande møte – AGP 2015

Den 10. og 11. mars var vel 300 leiarar, tillitsvalde og verneombod i fylkeskommunen samla til den årlege AGP-konferansen. Årets samling hadde fokus på utvikling og kvalitet gjennom samhandling, god kommunikasjon og lærande møteplassar.

Handtering av dei vanskelege personalsakene

Den 29.09.14 deltok 44 leiarar med personalansvar på ein kursdag der handtering av vanskelege personalsaker var tema. Kursdagen hadde ei arbeidsrettsleg vinkling der saksgang og prosesshandtering vart vektlagt.

Introduksjonsdag for nye leiarar

Torsdag 18. september 2014  var det introduksjonsdag for nye leiarar og mellomleiarar i Møre og Romsdal fylkeskommune

Over 100 nye medarbeidarar samla på introduksjonsdag

Onsdag 17. september var over 100 nye medarbeidarar samla til introduksjonsdag for nytilsette på Hotel Rica Seilet i Molde. - Målet med introduksjonsdagen er å gi nye medarbeidarar kunnskap om organisasjonen Møre og Romsdal fylkeskommune, seier personalsjef Dag Lervik.

Fylkespersonalsamling i Molde 11-13 juni 2014

Møre og Romsdal fylkeskommune er vertskap for fylkespersonalsamlinga 2014 og vi har gleda av å invitere til innhaldsrike dagar i Molde og omland.

Arbeidsgivarpolitikk-konferansen 2014

AGP-konferansen 2014 var i år lagt til Rica Parken hotell i Ålesund, 12. og 13. mars.  Med hjelp frå svært kompetente eksterne føredragshaldarar og bidrag frå fleire av våre eigne fekk vi gjennom to spanande dagar solid påfyll på temaområde forankra i vår eigen arbeidsgivarpolitikk.

Dag Lervik Dag Lervik
Personalsjef