Fagerlia VGS > Utdanningsprogram > YRKESFAG > Teknologi - og industrifag TIF

Teknologi - og industrifag TIF

Du som velger teknologi- og industrifag har praktisk sans og godt håndlag. Du gjør ting grundig, og du er interessert i ny teknologi. Du liker å samarbeide, og du jobber godt alene.

Utdanningsprogrammet for teknikk og industriell produksjon er inngangsporten til ei lang rekke med spennende yrker innen teknisk industri, skipsbygging, tekoindustri, møbelframstilling, bilbransje, kjemisk prosessindustri, sjøfart og i oljebransjen. Yrkeskompetanse med fagbrev innen mange av disse fagene er svært etterspurt i dag.

TIP-prosjekttegning_small
TIP-sveising_small
TIP-nye-dreiebenker_small

Fagerlia videregående skole er en av de største og best utstyrte i landet innen maritime fag. Gjennom et godt samarbeid med næringslivet, får du som elev praksis-opplæring om bord på dekk eller i maskinrom, og kan spesialisere deg for yrker som mannskap eller offiser om bord i noen av verdens mest avanserte fartøyer. Med fagbrev kan du utdanne deg videre til styrmann eller maskinist på Maritim teknisk fagskole.

Vg1 Vg2 Vg3 eller opplæring i bedrift
Teknologi- og industrifag Maritime fag (1) Matrosfaget (2)
    Motormannfaget (2)

(1) Kan tas som kryssløp fra Vg1 elektrofag Påbygging til generell studiekompetanse
    (2) Opplæring i bedrift i to år.

Borge Austnes Borge Austnes
Avdelingsleder TIF/MAR
Brit Harsem
Rådgiver Lektor m/ tilleggsutdannelse
Sissel Standal Sissel Standal
Studierektor SF&YF

Valg av datamaskin på TP

Elever på Vg1 TP kan ikke velge Mac, de må bruke PC da det blir gitt opplæring i spesialprogram som kun støttes av Windows.

Ta kontakt med fagleder eller Digital avdeling dersom du har spørsmål om valg av datamaskin.