Fagerlia VGS > Utdanningsprogram > STUDIEFORBEREDENDE > Påbygging til generell studiekompetanse

Påbygg - bannerbilde

Påbygging til generell studiekompetanse

Fagerlia videregående skole har to studietilbud for elever med yrkesfaglig utdanning i videregående opplæring:

• Vg3 – påbygningsklasse
  • Vg4 – påbygningsklasse

Påbygging til generell studiekompetanse på Vg3 (AP-klasse)

Elever som har fullført og bestått yrkesfaglig utdanning i Vg1 og Vg2 på videregående skole er kvalifisert til å søke denne utdanningen som gir generell studiekompetanse. Studiet er på ett år med 30 timer undervisning og en kontakttime hver uke

Påbygging til generell studiekompetanse etter yrkeskompetanse/fagbrev på Vg4 (320 – klasse)

Elever som har fullført og bestått yrkesfaglig utdanning i Vg1 og Vg2 på videregående skole og som har fullført og godkjent toårig yrkeskompetanse, er kvalifisert til å søke denne utdanningen. Studiet er på ett år med 23 timer undervisning og en kontakttime hver uke. Timeplanen er lagt på fire ukedager.

Ivar Karsten Lerstad Ivar Karsten Lerstad
Avdelingsleder Realfag