Fagerlia VGS > Tjenester > Hybelboer

Hybelboer

Mange elevar som går på Fagerlia har flytta ut frå mor og far, og står på eigne bein. Hybelbuarprosjektet er eit tiltak for at desse elevane skal trivast, også etter skuletid. Her møtest dei som ønskjer det til aktivitetar i regi av skulen.

Rune, dramalærar på Fagerlia, er ansvarleg for prosjektet. Ingen skal tvingast inn i dramaland, men vi satsar på god stemning og bandknytting på tvers av klasser og steg. Første møte kjem om ikkje lenge. Her skal vi lage litt mat i ein uformell setting og kome fram til kva aktivitetar som tiltalar.

Noko for deg?

Glad helsing frå Rune.

Aktivitetshuset Njård - fritidstilbud til unge

Ålesund kommune virksomhet kultur driver aktivitetshuset #Njård som er et fritidstilbud til unge. Huset ligger i Spjelkavikvegen 2. Vi ønsker å informere dere litt om hvilke tilbud #Njård gir til ungdom og spesielt til unge som bor på hybel.