Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Velferdsteknologi/ hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering.

Velferdsteknologi/ hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering.

Foredrag for elevene på Vg2 helsearbeiderfag onsdag 22.11.17. Foredragsholder Gunnhild Vindvik Nordstrand arbeider til daglig som fysioterapeut og er prosjektleder innenfor velferdsteknologi i Giske kommune.

Tema: Velferdsteknologi/ hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering.

Fremtidige løsninger innenfor helsetjenesten og kunnskap om dette er viktig å få tilegnet seg for kommende helsefagarbeidere.

Elevene fikk innsikt i bruken av forskjellige typer digitale verktøy. Digitale trygghetsalarmer med ulike sensorer, kolskofferten, bruk av Skype og Facetime i omsorgstjenesten. Bruk av GPS og opplæring i bruk av nettbrett for unge og gamle.

Velferdsteknologi, hverdagsmestring og arbeidsmetoder er i stor endring og vil i fremtiden være annerledes enn de er i dag.

Ungdom som utdanner seg innen helse og omsorg er viktige ressurser for fremtiden.

Mvh Marit og Ebba

Faglærere ved Helsefagarbeiderlinjen

Tema: Velferdsteknologi/ hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering.