Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Streiken er over og gult nivå fra mandag 7.6.21

Streiken er over og gult nivå fra mandag 7.6.21

Streiken ble avblåst fredag 4.6.21 og det betyr at vi er tilbake i normal skoledrift fra mandag 7.6.21. Fra samme dato er også de videregående skolene i Ålesund tilbake på gult nivå og det betyr at hele klasser og grupper kan samles på skolen igjen.

Mandag 7.6.21: Vanlig skoledag for alle elever

Tirsdag 8.6. - fredag 11.6.: Vurderingsuke

Muntlig eksamen var opprinnelig planlagt 8.-11. juni, men eksamen er nå avlyst. Disse dagene blir det likevel ikke ordinær undervisning, men lærere som har behov for å følge opp enkelte elever eller hele undervisningsgrupper med undervisning eller vurderingssituasjoner, kan bruke rommene slik de ligger i den ordinære timeplanen. Lærerne har rett til å kalle inn de elevene dette gjelder og vil selv informere elevene om dette.