Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter > Fagerlia vgs er stengt

Yngve Omenås Yngve Omenås

Fagerlia vgs er stengt

All undervisning vil de neste ukene foregå digitalt. Alle elever må laste ned itslearning på sin mobiltelefon. Det er viktig å tillate varsling i appen slik at dere ikke går glipp av viktige beskjeder.

Vi anmoder foresatte til å følge opp skolearbeidet hjemme og motivere elevene til å holde læringstrykket oppe i denne spesielle situasjonen.

Elevtjenesten ved skolen vil selvfølgelig være tilgjengelig på telefon for elever og foresatte i den perioden skolen er stengt. Kontaktinformasjon finner dere ved å klikke her.

Vårens eksamen - UDIR datert 16. mars: "Hvis vi må avlyse vårens eksamen på grunn av koronaviruset, vil elevene likevel få vitnemål. Når det gjelder eksamen for privatister, jobber vi med dette og vil komme tilbake til dette så snart som mulig. Standpunktvurdering kommer vi tilbake til"

Nyttige lenker:

Ålesund kommune sin informasjonsside om koronaviruset

Folkehelseinstituttet

Møre og Romsdal fylkeskommune