Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Juleavslutning 21.12.17

En nydelig markering med flinke elever og ansatte - tusen takk. God jul til alle og takk for i år!

Fagdag i engelsk onsdag 20.12.17

med besøk av følgende representanter fra næringslivet: Stine Urke: Rolls Royce, Paula Rice: NTNU, Karoline Nærø: Fagerlia vgs, Karen Bøen og Audra Drabløs: Inmarsat, Ole Andre Kjerstad: Sparebanken Møre, Karoline Strand: Stokke.

Fagdagen hadde fokus på viktigheten av gode ferdigheter i engelsk i videre utdanning og yrkesliv og vi hadde også besøk av tidligere og nåværende elever som delte sine erfaringer med VG1-elevene.

(klikk på bilda for stor størrelse)

Rådhuset - nytt tilbud fra elevtjenesten

I lokalet som tidligere ble benyttet av elevrådet har nå rådgiverne ved skolen et tilbud om veiledning i forbindelse med fagvalg.

Under fagtorget onsdag 20.12 blir kontoret bemannet og eleverne kan komme innom for en prat om fagvalg. I vårsemesteret vil det komme informasjon om når kontoret er bemannet.

Plan for faginfo tirsdag 19.12.17

Gjelder: 1ST1, 2, 3, 4, 5, 6 / 1KD1 / 2ST1. Her vil du få informasjon om alle programfag du kan velge.

(Klikk på planen for stor størrelse)

Plan for fagtorg onsdag 20.12.17

Gjelder: 1ST1, 2, 3, 4, 5, 6 / 1KD1 / 2ST1. Sted: Skolens aula. Her kan du få snakke nærmere med både rådgivere, faglærere og elever som har de ulike fagene.

NB! Ordinær undervisning i 8. time!

(Klikk på planen for stor størrelse)

2ST3 hos Rolls-Royce fredag 15.12.17

Den siste fagdagen før jul brukte samfunnsøkonmigjengen i 2ST3 på et besøk hos Rolls-Royce. Vi arbeider med emnet «konkurransekraft» og ville se på forhold som påvirker dette i praksis hos en bedrift i nærområdet. Dette er jo svært viktig ettersom Møre og Romsdal er det nest størst eksportfylket i Norge. At bedrifter som Rolls-Royce stiller opp med flere av sine ansatte nesten en hel dag setter vi stor pris på.

Vi hadde også et spennende møte med Ålesund kunnskapspark. Hilsen lærer Aino Maria G. Tornes

Fagdag i fransk 15.12.17

God stemning siste fagdag i fransk for Vg1: Grammatikk, franske julesanger og Eiffeltårnkake.

Fagdag i spansk 15.12.17

med spansk omelett på skolekjøkkenet ved hjelp av oppskrift på spansk.

(klikk på bildet for forstørrelse)

Salsakongen Jazzy Ruiz til Fagerlia vgs

Jazzy startet sin dansekarriere i en alder av 5 år ved danseskolen til foreldrene, hvor han fikk en generell utdannelse i jazz, moderne, ballett, breakdance, hip-hop, latinjazz, flamenco og andre latinske danser som salsa, cha-cha-cha, mambo, afro-cubansk og show dance. Inspirert av familiens artistiske arv fortsatte han sin dansetrening og begynte å undervise i en alder av 15 år på familiens danseskole. Han underviste også på ulike kultursentre og andre prestisjefylte arrangementer.

LilleStortinget 2018 - regjeringslansering

Tirsdag 12.12 var datoen for regjeringslanseringen for LilleStortinget 2018. Les artikkel i Sunnmørposten 13.12.17

For mer informasjon: http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Aktuelt/LilleStortinget/LilleStortinget-2018