Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Frokost i kantina

Fra mandag 27. august kan du kjøpe frokost (hver morgen) i kantina fra kl. 07:45 - 08:30 - pris kr 30,-

Matematikk 1T for ungdomsskoleelever - presentasjon fra møtet

Matematikk 1T for ungdomsskoleelever starter tirsdag 28. august kl. 14:45 på rom A527 – A530.

Også elever som ikke var til stede på orienteringsmøtet 23.08. eller som ikke har meldt seg på kan møte. Gi helst beskjed på forhånd dersom du møter uten å være påmeldt.

Kontakt avd.leder realfag Ivar Karsten Lerstad, tlf. 71 28 16 10, mobil 950 32 685 eller e-post  ivar.karsten.lerstad@mrfylke.no

Husk å gi beskjed på egen skole at du deltaer på 1T-undervisning.

Undervisningstid:

• Tirsdager kl. 14:45 - 16:15
  • Torsdager kl. 08:15 - 09:35
  • Sted: rom A527 - A530
  • Fagerlia vgs

Presentasjoner fra foreldremøte

Skoleårets første foreldremøte for Vg1 er gjennomført. Presentasjoner fra møtet finner dere ved å klikke på lenken: http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Foresatte

Aktivitetsdag fredag 24.8.2018

Program for dagen:

Vg1 inviteres til lunsj

Onsdag 22. august kl. 11:00 - 11:45 spanderer skolen lunsj på alle Vg1-elevene i skolens aula - velkommen!

Informasjon om skoleskyss skoleåret 2018-2019

Frå skoleåret 2018/2019 blir det innført elektroniske skoleskysskort i Møre og Romsdal.

For å få det nye kortet til skolestart hausten 2018, må alle elevar som har hatt rett til fri skoleskyss skoleåret 2017/2018 registrere seg i skoleskyssportalen "FRAM skoleskyss"

Søk om skoleskyss for skoleåret 2018/2019 her: https://skoleskyss.mrfylke.no

Du har rett på fri skoleskyss dersom:

• du har meir enn 6 kilometer avstand mellom heim og skole.
  • du på grunn av funksjonshemming, skade eller sjukdom har behov for skyss, uavhengig av avstanden mellom bustad og opplæringsstaden.
  • det er nødvendig med båt- eller ferjetransport, utan omsyn til reiselengde mellom bustad og opplæringsstaden.

Velkommen til skolebiblioteket!

Velkommen til et nytt skoleår på skolebiblioteket på Fagerlia!

Frem til og med fredag 31. august vil bibliotekleder Hanne ha varierende åpningstider på kontoret sitt. Om du har spørsmål om skolebøker, utvalget på biblioteket eller andre ting du lurer på, finner du Hanne etter oppsatt timeplan under. Du kan også gjerne sende en e-post til hanne.hogalmen.lied@mrfylke.no så vil hun svare deg så raskt hun kan.

3. september kommer Malin tilbake fra permisjon, og åpningstidene på bibliotekkontoret vil være tilbake til det normale.

Nytt til skolestart 2018

Her finner du en oversikt fra Utdanningsdirektoratet over hva som er nytt til skolestart høsten 2018. Følg lenken: https://www.udir.no/om-udir/nytt-til-start/nytt-til-skolestart-2018/

Første skoledag 2018 - 2019

Velkommen til nytt skoleår mandag 20. august! Se under tidspunkt for oppmøte og romfordeling første skoleuke.

• Kl. 08:30: Vg3, Vg4 og påbygging
  • Kl. 10:00: Vg2
  • kl. 12:00: Vg1 og STT (studiespesialisering tilrettelagt)

Statens Lånekasse

Nå kan elever søke om støtte fra Lånekassen hvis de har fått en skoleplass og har takket ja til denne plassen.

Elever som ikke har skoleplass kan først søke i august

Det er dessuten lurt å vente med å søke om stipend til elevene er helt sikre på hvilken skole de skal gå på. Da slipper de å søke om stipend på nytt.

På denne siden finner dere mer informasjon fra Lånekassen.

Endring i reglene for stipend og lån

Her finner dere oversikt over de viktigste endringene i Lånekassens regler for 2018–2019.

Lånekassen

postmottak@lanekassen.no