Samfunnsøkonomigjengen i 1ST3 har fagdag hos Sparebanken Møre
"Til nå har vi fått gode foredrag om pengepolitikk, innovasjon og digitalisering. Nå spiser vi lunsj og etterpå ser vi frem til å få hospitere i ulike fagområder i banken" Hilsen 1ST3
Hopp til innhold Hopp til hovedmeny
Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter
"Til nå har vi fått gode foredrag om pengepolitikk, innovasjon og digitalisering. Nå spiser vi lunsj og etterpå ser vi frem til å få hospitere i ulike fagområder i banken" Hilsen 1ST3
Elever fra Vg1 Helse og oppvekst arrangerer julefest for eldre på Klipra. Sunnmørsposten fredag 08.12.17
(Klikk på bildet for stor størrelse)
Prosjekt: Livsglede for eldre.
Blokkskjema skoleåret 2017-2018 er publisert. Versjon 07.12.17 finner du her:
http://www.fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Faginfo
Ha en fortsatt fin dag!
Vi vil gratulere Henrik Tidemann Kaarbø fra klasse 3ST3 som er blitt trukket ut blant de 50 beste deltagerne i 1. runde av kjemiolympiaden til å delta på Berzeliusdagarna i Sverige i slutten av januar. Han skal delta på et 2 dagers arrangement med foredrag og andre aktiviteter. Henrik er 1 av 4 elever, i Norge, som er trukket ut til å delta på disse dagene.
Elevbedriften Godt Laget har julemarked i skolens aula onsdag 6. desember kl. 16:00. Mange flotte julegavetips!
Klikk på bildene for stor størrelse!
Følg bedriften på facebook: Godt Laget avd. Fagerlia vgs
Har du fått med deg at vi nå streamer alle ANSAs temakvelder via internett? Det vil dermed være mulig for alle i vårt langstrakte land å følge med på våre sendinger fra sofakroken hjemme. Sendingene blir også lagret og lagt ut på våre nettsider slik at alle kan ta en titt når de måtte ønske.
Ta turen til kantina tirsdag 5. desember for litt julekos med pepperkaker og saft i matfriminuttet og 5. timen. Velkommen!
Heldagsprøveplan er publisert på skolens hjemmeside under skolerute og planer.
Publisert 30.11.17
I dag hadde BUA (2BU1 og 2) besøk Harald Kimsås, kokk og avdelingsleder på storkjøkkenet i Giske kommune.
Tema var hygiene på kjøkken og kreativ og sunn mat til barn.
Det sosiale rundt et måltid var diskutert og hvilke betydning dette hadde for forholdet til mat. Elevene fikk utfordringen med å lage apetittvekkende løsninger, slik at barn skulle bli frista til å spise.
Kjekk dag!
Vi avslutta med felles måltid der vi fikk smake på alle rettene: