Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Personalbilde skoleåret 2014 - 2015

Klikk på bildet for full størrelse.

Rusforebygging

Politiet var tilstede ved personalmøtet 10. sept. og holdt et foredrag om rusforebygging.

Representanter fra politiet var Arild Helland og Dennis.

Sjef i eget liv – refleksjonsgruppe

Hva er refleksjonsgruppe? Sjef i eget liv er et tilbud til ungdommene ved Fagerlia videregående skole som ønsker å få bedre innsikt i egne følelser og reaksjoner.

Privatisteksamen 2014

15. september er siste frist for oppmelding til privatisteksamen 2014. Gå til privatistweb.no eller mrfylke.no for mer informasjon og oppmelding.

Det nærmere seg OD-dagen 30. oktober

OD 2014 skal gå til Utviklingsfondets prosjekt «Mitt liv – mine valg» til jenter i Etiopia og Malawi. Utviklingsfondet var en av tre kandidater som norske elever stemte over på Elevtinget 13. mars.

Fylkes-PC

Nå starter skolen med utlevering av "Fylkes-PC" til elever som har forhåndsbestilt dette. Utleveringen skjer hos IT-Support. Utfylt- og signert kontrakt må medbringes (hvis den ikke er levert på forhånd).

Ballongtre i Fagerlia

Uvanlig tre i Fagerlia :-)

Fagerlia vgs 150 år

Lørdag den 23. august feiret Fagerlia vgs 150 år med ansatte og gjester i skolens aula.

Heksejakt

Tredjeklasse drama er godt i gang med arbeidet på forestillingen Heksejakt av Arthur Miller.

Rådgivertjenesten

Rådgiverne har kontor i bygg A og bygg B. Klikk på lenken for mer informasjon og åpningstider.