Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Mesterskap i volleyball

Tirsdag 19. november var det volleyballmesterskap for de videregående skolene i Fagerlihallen. 13 lag fra hele fylket kjempet om en plass i landsfinalen og det ble på alle måter en vellykket mønstring. Dessverre ble det ikke fullklaff for lagene fra Fagerlia, men en må likevel si seg fornøyd i og med at både jente- og guttelaget kjempet jevnt med de aller beste. 

Les meir

Takk for denne gangen

Fredag 18. november tok Fagerlia vgs nok en gang avskjed med 3 kjekke elever fra San Vito, Italia.

 

Les meir

Vellykket klassekonsert

for klasse 3MU torsdag 14. november

Les meir

Vinnerne av Ta Sjansen 2013

ble klasse 1ST5 med sitt humoristiske innslag. Konkurransen var variert og var vanskelig å velge en vinner ut fra de forskjellige innslaga.

Les meir

Fylkesmagasinet SPOR

Les om Johannes Bigset Leira fra internasjonal klasse og Benedicte Fiskergaard fra forskerklassen på side 7 og 8 i siste nummer av Fylkesmagasinet SPOR.

Fylkesmagasinet SPOR nr. 5/2013

Les meir

Plan for rusarbeid i vidaregåande opplæring

Viser til arbeidsmøtet om Rusplanen (Plan for rusarbeid i vidaregåande opplæring) som vart heldt i dag 22.10.13 på Fagerlia vgs - godt oppmøte og fruktbare samtalar!

Klikk på lenken for mer informasjon!

Les meir

Tyskelever på studietur til Berlin

En liten bildehilsen fra tyskelever som er i Berlin denne uka sammen med lærerne Therese Wennevold og Hilde Roald.

Les meir

Caroline Ruud Helgesen

er tatt ut på U-19 landslaget. Hun spiller i år for Volda HK og pendler mellom Toppidrett Fagerlia og spill for Volda. Caroline er ei strukturert og målrettet jente som vi ønsker lykke til med håndballkarrieren.

Les meir

Quiz Den europeiske språkdagen 26.09.

Beste gruppe fikk 16 av 20 rette. Gratulerer til Fride Hjelle, Charlotte Lund-Hanssen, Sigrid Torset, Håkon Solli-Sæther, Aicha Ammantoola, disse får kinobilletter i premie.

Les meir

Ren skole

Fagerlia  har nettopp hatt besøk av Anti-Doping Norge og de holdt et inspirerende foredrag for idrettselevene og for representanter fra våre samarbeidende klubber.

Les meir