Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Steinar Raknes

er en av Norges fremste jazzbassist og låtskriver. Onsdag 8. og torsdag 9. januar fikk skolen besøk av han gjennom den Kulturelle Skolesekken. Alle elevene ved skolen fikk overvære flotte konserter i skolens aula.

Cecilie Fiskerstrand

Cecilie er elev i idrettsklassen 2 st 1 og hun er tatt ut i Norges A-landslagstropp i fotball som skal til La Manga i februar. Dette er virkelig en milepæl for Cecilie, som er ett av de største idrettstalentene vi har hatt på Fagerlia. I tillegg til fotballen, spiller hun også håndball på høyt nivå. Hun er meget sentral på Ålesund HKs lag i 2. divisjon.
Vi ønsker Cecilie lykke til i hennes videre idrettskarriere.

Konsert med ATV

Tirsdag 17. desember inviterte gruppa ATV (Anders, Thomas og Vegard) til konsert i Brakka ved Fagerlia vgs. Foreldre, lærere og 3MU var spesielt inviterte. Gruppa fremførte julesanger og sanger av VAMP

17.12.13 Fotballkamp og julegrøt

Russen har også i år, tradisjonen tro, utfordret lærerne til fotballkamp i Fagerlihallen. Lærerne samlet et sterkt lag, men ble likevel for svak. Kampen endte 4-3 til russen etter straffekonkurranse. Etter kampen var det julegrøt for russen i kantina.

Ungdommens kritikerpris

Se oppslag i Sunnmørsposten den 13.12.13 om 3-klasse internasjonal som tatt ut til juryen til Ungdommens kritikerpris.
Juryen består av sju klasser i videregående skole fra hele landet. Elevene skal lese og vurdere 8 nominerte bøker

Ungdommenes kritikerpris

Språk åpner dører 12.12.2013

Sted: Høgskolen i Ålesund. Seminar for VG1-elever ved Fagerlia videregående skole. Elevene får møte representanter for næringsliv og reiseliv. Disse skal ut fra sitt ståsted fortelle elevene om betydningen av språkkompetanse og kulturforståelse i dagens samfunn.

Spennende dager i vente!

Henrik Bjørdal, elev på toppidrettslinja, skal neste uke på prøvespill i Tottenham.

Annerledes norsktime

Onsdag 4. desember brukte 3SF norsktimen sin ute hos NRK Møre og Romsdal for å lære om bruk av nynorsk og dialekt i media

Forskerklassen, 1ST3

på bedriftsbesøk på Fjordlaks AS. Elevene fikk en flott omvisning og en nyttig orientering om norsk fiskeriproduksjon. Stor takk til kvalitetsleder Svein Flølo i Fjordlaks

Feiring av Veronica

Veronica Bjørlykke er tildelt Ungdommens kulturpris 2013 av Ålesund kommune. Vi gratulerer så mye! Les artikkel i Sunnmørsposten 28.11.13

I dag ble Veronica overrasket med kake og feiring på Fagerlia vgs.

Både rektor Ynge Omenås og avdelingsleder Helge Strømsheim kom med gratulasjoner og gode ord videre til Veronica.