Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

FagerLive lørdag 8. november 2014

Markedsføringselevene har opprettet en instagramkonto i forbindelse med FagerLive. Følg dem med hashtag #FagerLive  og legg ut bilder av forberedelser frem mot forestillingen på Parken Kulturhus den 8. november.

Europamester i helsefagarbeid

Stine Harsem Kipperberg - elev ved Fagerlia vgs, ble søndag 5. oktober Europamester i helsefagarbeid.
Kipperberg vant først fylkesmesterskapet og kvalifiserte seg til NM. Når hun vant NM kvalifiserte hun seg til VM og EM og nå står hun med tittelen Europamester.

Sølv i Drill-EM i Kroatia

Gratulerer til de to elevene i 1ST1 som vant sølv i Drill-EM i Kroatia like før høstferien med Spjelkavik Drill. De deltok med to forskjellige program: Exhibition Corps Juvenile (her tok de sølv) og Parade Corps Junior (4 plass av 10 lag i denne klassen). De var også bare ett lite poeng unna gullet i Exhibition som de tok i fjor. Da har Spjelkavik Drill tatt bronse på EM 2012 i Frankrike, gull i 2013 på hjemmebane, og sølv i år i Kroatia.

Politikklassen

har invitert med seg politikklassen fra Spjelkavika vgs til FN-rollespill om konflikten i Syria i selveste bystyresalen. Veldig lærerikt og veldig kjekt! Vi takker FN-sambandet som kom fra Bergen for å bistå oss i dag (26.09.14)

Elevene i forskerklassen

som tar samfunnsøkonomi besøkte fredag den 19. september Sparebanken Møre. På bildet ser dere elevene i samtale med sjefsøkonom Inge Furre, som holdt et spennende foredrag om pengepolitikk.

Elevene i vg2 formgivingsfag, design2

var på studiebesøk ved Norsk Møbelfaglig Senter i Sykkylven. De studerte møbelhistorie og designet nye modeller inspirert av verdenskjente møbeldesignere fra Le Corbusier og Peter Opsvik til Lars Tonøe. Kjempefint museum og veldig lærerikt. Kirsti og Sylvi - 19.09.2014

AMBULANSEELEVANE på HO

deltok som markørar på ei storøving ( RITS -RedningsInnsats Til Sjøs ) i Hjørundfjorden den 18.09.14 der Ålesund Brannvesen si RITS-gruppe øvde på evakuering etter branntilløp i hurtigruta Midnattsol. Lærerikt og miljøskapande for alle.

Utvekslingselever

Alice de Carlo og Sara Trevisan fra Italia er på utvekslingsopphold på Fagerlia vgs.

Allmøte i Fagerlihallen

Elevorganisasjonen arrangerer allmøte i Fagerlihallen tirs. 23.sept kl. 11:45 – 12:30

Personalbilde skoleåret 2014 - 2015

Klikk på bildet for full størrelse.