Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

TRIPLET

Danselinjen v/Fagerlia vgs presenterer danseforestillingen TRIPLET. C-bygget blackbox.

Les meir

Idrettselevene fra 1ST1 Tharand Hurlen og Amalie Bergsås

var med Spjelkavik Drill til Skjærgårdsdrill i Horten, som er en nasjonal konkurranse hvor de beste i landet stiller. Se bilder fra konkurransen..

Les meir

Åpen dag ved Fagerlia vgs - torsdag 29. januar 2015

Elever fra 10. klasse som ikke fikk prøvd ut et programområde hos oss i hospiteringsuka kommer i dag til Fagerlia vgs.

Hospiteringen starter kl. 10.00 og varer til 12.00, Det vil først være en felles orientering i skolens aula, deretter hospitering etter valgt interesseområde.

Les meir

Utdanningsmesse i Fagerlihallen 29. og 30. januar kl. 09:00 - 14:00

Elevene ved Fagerlia vgs skal besøke utdanningsmessa «Ta Utdanning» i Fagerlihallen torsdag 29. januar (se under for oppsatt plan). Det vil være mulig å besøke messa enkeltvis også på fredag, men fagdagen brukes ikke til organiserte messebesøk.

Les meir

Kaffetraktere, vannkokere, toastjern og liknende tillates ikke pga brannfare

Skolens ledelse kan ikke tillate at kaffetraktere, vannkokere, brødristere, toastjern, mikrobølgeovner og liknende brukes i undervisningsrom og korridorer pga fare for brann. Det har forekommet at kaffetraktere har stått på og tørrkokt over natta. Tilberedning av mat og drikke medfører dessuten ekstra rot og søl som blir en tilleggsbelastning i arbeidet som renholderne utfører.

Vi vil samtidig reklamere for skolekantina sitt tilbud om varm og kald drikke, varmretter og div. annen mat. I tillegg er det utplassert vareautomater i foajeen ved aulaen.

Vi ber elevene om forståelse for dette og ber om at alle som har plassert slikt utstyr på skolen sørger for å fjerne det i løpet av januar 2015.

Les meir

Elevundersøkelsen 2014

Resultatene fra elevundersøkelsen er nå lagt ut på Fronter under Elever > Arkiv > Elevundersøkelsen. 67% av elevene ved Fagerlia vg skole gjennomførte undersøkelsen. Dette er noe lavere enn forrige skoleår (73%) og lavere enn gjennomsnittet for de videregående skolene i Møre og Romsdal fylkeskommune (79%).

Kontaktlærer for hver klasse vil få tilsendt klassens resultat på e-post slik at disse kan gjennomgås i hver klasse.

Les meir

Oppslag i lokalavisa Le Maine Libre i dag

Fire elever fra Fagerlia, Vg2, er på utveksling på Perseigne videregående skole i Mamers, Pays de la Loire i Frankrike. Karoline Westre, Sigrid Paulsen Torset, Elisabeth Drevik Falch og Karoline Havnsund satser på et dypdykk i fransk språk og kultur. I april får de gjenbesøk av fire franske elever. Ansvarlige lærere for utvekslingen er Lionel Transon, lycée Perseigne, og Ellen Grytten, Fagerlia vgs.

Les meir

Mistet busskort?

Har du mistet busskortet? Før du bestiller nytt kort kan det være lurt å sjekke hos hittegods på Moa Trafikkterminal om kortet er innlevert der.

Telefon til hittegodskontoret: 70 14 72 50

Bestilling av nytt busskort kan gjøres i resepsjonen.

Les meir

Julehilsen

Julehilsen fra kjemi 2

Les meir

Spansk 3 - prosjekt: Vet du hvor klærne dine kommer fra?

Vi vet at 1 av 6 barn, mellom 5 og 14 år, jobber for å overleve. Halvparten av disse jobber under ekstremt farlige forhold. Sammen kan vi gjøre en forskjell, sjekk denne siden før du kjøper julegaver: www.fairtrade.no

Les meir