Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Søppel

Husk å rydd bort ditt eget søppel på biblioteket og i kantina! Papiravfall og flasker skal kastes i søppelbøttene.

Aktivitetsdag for Vg1 og Vg2

Det rapporteres om en strålende dag på Strandafjellet tirsdag 3. mars. Klikk på bilda for full størrelse!

Lånekassa - søknadsfrist 15. mars

Husk fristen for å søke om stipend og lån for vårsemesteret 2015. 15. mars er også fristen for å melde fra om endringer på Lånekassen.

Gründercamp onsdag 25.2.2015

i Ålesund bystyresal. Oppdragsgiver: Ålesund kommune / Fagerlia vgs. Oppdrag: CAMPUS ÅLESUND - hva bør være tilstede og hvordan kan Campus Ålesund bli et pulserende område der ungdom trives både dag og kveld. Gründercampkonseptet er utarbeidet av Ungt Entreprenørskap. Deltagere: Elever i vg2 og vg3/4 som har programfagene Markedsføring & Ledelse 1 og 2, Økonomistyring og Økonomi og Ledelse og Rettslære1 og 2 og samfunnsøkonomi 2 deltok.

Vinnere av fotokonkurranse og tekstkonkurranse i Språk Åpner Dører

Følgende elever gikk av med seieren i konkurransene:

Matematikk og kake

Fagdag i matematikk for klasse 1ST5 og 6 den 6. februar. Realfagslærer og kakebaker Tove Karin Slinning overrasket nok en gang med egenprodusert kake tilpasset undervisningen.

Presentasjon fra foreldremøtet 27.01.15

finner dere under dokumenter i fanen informasjon - foresatte. Tema for møtet var valg av programområder for neste skoleår og gjaldt klassene 1ST2, 1ST3, 1ST4, 1ST5, 1ST6, 1SF1 og 2ST1.

Training abroad - a new challenge

Seks elever fra avd. HO er i København på utplassering/ praksis i skole/ skolefritidsordnig (SFO), barnehage og pleiehjem.

TRIPLET

Danselinjen v/Fagerlia vgs presenterer danseforestillingen TRIPLET. C-bygget blackbox.

Idrettselevene fra 1ST1 Tharand Hurlen og Amalie Bergsås

var med Spjelkavik Drill til Skjærgårdsdrill i Horten, som er en nasjonal konkurranse hvor de beste i landet stiller. Se bilder fra konkurransen..