Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Workshop om velferdsteknologi

Elevene ved helsefag Vg2 hadde fredag 9.2.18 workshop på NTNU. Tema for dagen var innovasjon og velferdsteknologi i helsetjenesten nå og i fremtiden. En inspirerende dag med engasjerte og flotte Vg2-elever. Elever og lærere skal ha videre samarbeid med ALV Møre og Romsdal og workshop nr. 2 blir til våren.

ALV - Møre og Romsdal

ALV-Møre og Romsdal er ein læringsarena for velferdsteknologi, drifta gjennom eit partnerskap mellom NTNU i Ålesund og 16 kommunar. ALV-Møre og Romsdal jobbar for å bygge og dele kunnskap om velferdsteknologi gjennom samskaping mellom det offentlige, akademia, brukarorganisasjonar, privat næringsliv og andre samfunnsaktørar

Hilsen Marit og Ebba 7 faglærere

The Red Convertible

Fredag 9. februar hadde klasse 1ST6 fagdag i engelsk der de fikk frie tøyler til å presentere en novelle skrevet av og om Native Americans. Regelen var at nesten alt var lov, bortsett fra å lage en powerpoint presentasjon. The Red Convertible av Louise Erdrich var en av novellene som ble presentert.

Bedriftsbesøk hos Driw

Markedsføringsklasse på bedriftsbesøk hos Driw, med omvisning i en spennende IT-bedrift som leverer logistikksystemer til varehandelen.

09.02.18

ÅPEN KVELD tirsdag 13.02.18

kl. 18:00 - 20:00. Informasjon til foresatte og 10.klassinger som ennå ikke har bestemt seg for videregående skole og programområde.

Årsplan 2017-2018

Årsplan versjon 8. Datert 09.02.18 er nå publisert under Aktuelt og under Informasjon - skolerute og planer.

Fagerlia-musikalen 2018

Overraskelsene sto i kø allerede fra vi gikk inn døra til Parken Kulturhus - kvelden for premiere på Play Alter Native, torsdag 8. februar 2018.

(klikk på bildene for stor størrelse)

Fagdag fredag 9.2.18

Sosiologi og sosialantropologi på besøk hos ÅKP.

Fagerlia-musikalen 2018 - Play Alter Native

Gå ikke glipp av en morsom og fargesprakende forestillingen. Le, la deg overraske og imponere! Forestillinger 8. og 9. februar kl. 19:00 og 10. februar kl. 13:00 og 19:00.
Stykket er av Finn Iunker med ansvarlig regissør Eldrid Schrøder Kvalvik

Under følger noen smakebiter fra generalprøven onsdag 7. februar.

Klikk på bildene for stor størrelse!

Resultater fra 2. runde i Informatikkolympiaden 2017-2018

Fagerlia vgs har tre elever med full score. De deler 1. plassen med 22 andre elever. I alt er 30 elever med i finalerunden i midten av mars i Bergen. 10% er fra Fagerlia vgs.

• Magnus Haaland - 2ST3, Fagerlia vgs
  • Olav Haaland - 2ST3, Fagerlia vgs
  • Torstein Vik - 3ST3, Fagerlia vgs

Andre runde av NIO 2017-18 er nå ferdig. Det var i år ny rekord i antall gode innleveringer, med hele 25 elever som fikk max score. For å komme blant de 30 beste som går videre, se listen under, måtte man ha minst 450 av de max 500 poengene man kunne få på de fem oppgavene. Disse 30 elevene fra 20 forskjellige skoler vil motta en epost med informasjon om påmelding til den norske finalen. Denne vil foregå i midten av mars på institutt for informatikk ved universitetet i Bergen. Gratulerer!

Forskerklassen 1ST3 med biologiprosjekt

der de skal dyrke rotatorier (hjuldyr), og se når de vokser best, med lav eller høy temp. De skal også måle flere parameter som pH, temp, amonium/amoniakk, oksygen og antall rotatorier og egg.