Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Fredag 21. november

var det felles fagdag for alle Vg1-elever som har spansk. Dette arrangementet ble noe helt spesielt. I løpet av dagen fikk elevene blant annet lære å danse salsa av profesjonelle instruktører, lært om musikk og kunst fra spansktalende land og utfolde seg i non-verbal kommunikasjon under kyndig ledelse av dramalærere. Elevene fikk med andre ord lære om, og gjøre, en rekke spennende og varierte kulturuttrykk. Dette ble språklæring med en kreativ vri!​

Klikk på bildet for å forstørrel!

Presentasjon av skolens volleyballag

Disse elevene skal delta i Fylkesmesterskapet i volleyball torsdag 20. november i Spjelkavikhallen.

Undervisningsevalueringen 2014

er også i gang, beklageligvis kommer Elevundersøkelsen og Undervisningsevalueringen tett på hverandre, men fylket har lovet at det skal bli bedre til neste år.  Faglærer vil komme med undersøkelsen til de klassene som skal evauleres. Frist for gjennomføring er 5. desember.

IDRETTSKLASSEN PÅ TUR TIL TOPPIDRETTSSENTERET

Idrettsklassen på Vg 2 hadde 12. og 13. november en svært vellykket ekskursjon til Toppidrettssenteret i Oslo. Det ble to dager spekket med program satt sammen av Åke Fiskerstrand der elevene fikk møte den fremste ekspertisen i landet innen ulike idrettsfaglige emner. De fikk også være i aktivitet i noen økter og det var tydelig at dette var midt i blinken for elevene og svært relevant for den idrettskarrieren og det utdanningsløpet de er inne i.
De fikk også møte Andrea Berild, Tale F. Gjørtz og Rasmus Tjørstad, tidligere elever i Fagerlia. De fortalte om sine karrierer og om betydningen av å skaffe seg en utdanning ved siden av idretten.
Alt i alt en svært vellykket tur.

2SF1 i Roma

Etter ankomst, mandag ettermiddag gikk vi til Forum Romanum, Trajans forum og Colosseum. Vakkert og spennende. Nå er vi på Musei Capitolino. Har hatt spennende omvisning. Vi skal videre til Panton og Santa Maria sopra Minerva etter en hyggelig pause med god mat og drikke. Hilsen 2SF1

Informasjon om smittsom hjernehinnebetennelse

Helsesøster Ingeborg Øien har lagt ut informasjon om smittsom hjernehinnebetennelse. Følg lenken!

2ST2 har et interessant og lærerikt opphold på Island.

Vi har blant annet vært på sightseeing rundt Reykjavik og på foredrag om Islands geologi. Et fantastisk spennende land. Hilsen Klasse 2ST2. Klikk på bilda for full størrelse.

AMBULANSE NM - SØLV TIL AMBULANSEFORETAKET og FAGERLIA VGS.

Ambulanseelevar/-lærlingar deltok på Yrkes NM i ambulansefaget. På bildet ser vi Amanda Øren og Silje Barstad på sølvplass

TA SJANSEN ONSDAG 12. NOVEMBER

Onsdag 12. november kl. 12:00 skjer det i aulaen! Da samles alle Vg1-elever i aulaen for å nyte sine medelevers kreative evner på scenen.

Mopedparkering

Viktig! Mopedparkering flyttes til området foran aulaen i uke 46 pga byggearbeid.