Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Kaffetraktere, vannkokere, toastjern og liknende tillates ikke pga brannfare

Skolens ledelse kan ikke tillate at kaffetraktere, vannkokere, brødristere, toastjern, mikrobølgeovner og liknende brukes i undervisningsrom og korridorer pga fare for brann. Det har forekommet at kaffetraktere har stått på og tørrkokt over natta. Tilberedning av mat og drikke medfører dessuten ekstra rot og søl som blir en tilleggsbelastning i arbeidet som renholderne utfører.

Vi vil samtidig reklamere for skolekantina sitt tilbud om varm og kald drikke, varmretter og div. annen mat. I tillegg er det utplassert vareautomater i foajeen ved aulaen.

Vi ber elevene om forståelse for dette og ber om at alle som har plassert slikt utstyr på skolen sørger for å fjerne det i løpet av januar 2015.

Elevundersøkelsen 2014

Resultatene fra elevundersøkelsen er nå lagt ut på Fronter under Elever > Arkiv > Elevundersøkelsen. 67% av elevene ved Fagerlia vg skole gjennomførte undersøkelsen. Dette er noe lavere enn forrige skoleår (73%) og lavere enn gjennomsnittet for de videregående skolene i Møre og Romsdal fylkeskommune (79%).

Kontaktlærer for hver klasse vil få tilsendt klassens resultat på e-post slik at disse kan gjennomgås i hver klasse.

Oppslag i lokalavisa Le Maine Libre i dag

Fire elever fra Fagerlia, Vg2, er på utveksling på Perseigne videregående skole i Mamers, Pays de la Loire i Frankrike. Karoline Westre, Sigrid Paulsen Torset, Elisabeth Drevik Falch og Karoline Havnsund satser på et dypdykk i fransk språk og kultur. I april får de gjenbesøk av fire franske elever. Ansvarlige lærere for utvekslingen er Lionel Transon, lycée Perseigne, og Ellen Grytten, Fagerlia vgs.

Mistet busskort?

Har du mistet busskortet? Før du bestiller nytt kort kan det være lurt å sjekke hos hittegods på Moa Trafikkterminal om kortet er innlevert der.

Telefon til hittegodskontoret: 70 14 72 50

Bestilling av nytt busskort kan gjøres i resepsjonen.

Julehilsen

Julehilsen fra kjemi 2

Spansk 3 - prosjekt: Vet du hvor klærne dine kommer fra?

Vi vet at 1 av 6 barn, mellom 5 og 14 år, jobber for å overleve. Halvparten av disse jobber under ekstremt farlige forhold. Sammen kan vi gjøre en forskjell, sjekk denne siden før du kjøper julegaver: www.fairtrade.no

Gullgutter fra Fagerlia vgs

Sigurd Holten Bøen kapret to gull i juniorklassen på åpningsdagen i Nordisk mesterskap i svømming i Sverige, mens klubbkameraten Ole Martin Bjørlykke tok gull på 1500 m i klasse Pre- senior.

Språk åpner dører

Torsdag den 11.12. ble seminaret Språk åpner dører arrangert for sjette år på rad. Personer fra næringsliv og høyskole orienterte om viktigheten av å kunne fremmedspråk.

Markedsføring 1

med prøvesmaking og gjennkjenning av sjokolade. Andreas Øie, Patrik Dønheim Hjelmseth og Ole Martin Orheim Bjørlykke.

FAGTORG tirsdag 9. des.

Se bilder fra dagens Fagtorg.