Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Mistet busskort?

Har du mistet busskortet? Før du bestiller nytt kort kan det være lurt å sjekke hos hittegods på Moa Trafikkterminal om kortet er innlevert der.

Telefon til hittegodskontoret: 70 14 72 50

Bestilling av nytt busskort kan gjøres i resepsjonen.

Julehilsen

Julehilsen fra kjemi 2

Spansk 3 - prosjekt: Vet du hvor klærne dine kommer fra?

Vi vet at 1 av 6 barn, mellom 5 og 14 år, jobber for å overleve. Halvparten av disse jobber under ekstremt farlige forhold. Sammen kan vi gjøre en forskjell, sjekk denne siden før du kjøper julegaver: www.fairtrade.no

Gullgutter fra Fagerlia vgs

Sigurd Holten Bøen kapret to gull i juniorklassen på åpningsdagen i Nordisk mesterskap i svømming i Sverige, mens klubbkameraten Ole Martin Bjørlykke tok gull på 1500 m i klasse Pre- senior.

Språk åpner dører

Torsdag den 11.12. ble seminaret Språk åpner dører arrangert for sjette år på rad. Personer fra næringsliv og høyskole orienterte om viktigheten av å kunne fremmedspråk.

Markedsføring 1

med prøvesmaking og gjennkjenning av sjokolade. Andreas Øie, Patrik Dønheim Hjelmseth og Ole Martin Orheim Bjørlykke.

FAGTORG tirsdag 9. des.

Se bilder fra dagens Fagtorg.

Takk til alle elever som har deltatt på OD-Dagen 2014

Vi takker så mye til alle elever som har deltatt på Operasjon Dagsverk. Elevene ved Fagerlia vgs har vist stort engasjement. I flere klasser har elevene vist solidaritet ved å ta på seg et arbeid denne dagen. Det har blitt samlet inn kr 118.975 i kontanter og i tillegg har 171 elever betalt via nettbankløsningen.

Skolekomiteen har jobbet godt, flott innsats. En spesiell takk til leder Aranee Sinnathuarai og Helene Misund.

Nå er det jul igjen, ja, nå er det jul igjen.............

Slik går det når "noen" sniker seg inn på arbeidsrommet til lærerne sine og pynter til jul - ryktet sier at en viss 3MR-klasse kan være skyldig :-)

Juletre på Fagerlia

Kreative sjeler har pyntet et skikkelig kunnskapstre :-)