Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Heksejakt nærmer seg slutten

Fulle hus på både dag og kveldsforestilling! I fire uker har elevene vært tatt ut av skolen for å lage forestillingen. Et unikt prosjekt i norsk skolesammenheng som bare har latt seg gjøre pågrunn av fleksible og innovative faglærere i historie, norsk og religion. Vi er allerede i gang med å planlegge et lignende prosjekt i 2017. Da med August Strindbergs Eit Draumspel.

Les meir

The French Connection

på byvandring i Ålesund, så omvisning og fremvisning på Avholdshjemmet - Heksejakt!!

Les meir

Fagdag for 2SF1 og PPU-studenter fra avdeling kunst og handverk ved Høgskulen i Volda

En 6 ukers-periode med PPU studentene, June Knardal og Mona Øksdal er snart over. Som en fin avrunding av praksisen fikk elevene på 2SF1 (Formgiving) besøk av hele gruppen med PPU- studenter ved Høgskulen i Volda, avdeling Formgiving, kunst og håndverk.

Les meir

HEKSEJAKT info 1

Arthur Miller-stykket er basert på en virkelig historie om en heksejakt som fant sted i en amerikansk småby på 1600-tallet. Men «kampen for å bryte ut av maktspillet og finne seg selv, er tidsaktuell også i dag», skriver teateret i sin omtale av stykket. I forestillingen møtes avgangselever fra Fagerlia sin dramalinje profesjonelle skuespillere fra Barneteatret Vårt i det nyrenoverte Avholdshjemmet

Les meir

En lærerik og sterk fagdag for klassene 2BU1 og 2BU2

med fokus på holdninger og forebyggende arbeid til rus og kriminalitet. Camilla Tafjord Stiftelse v/Frode Tafjord engasjerte elever og lærere med foredraget om datteren sitt møte med rusmisbruk og konsekvensene av det.

Les meir

2HA på fagkonferanse om demens

2HA var invitert på fagkonferanse om demens i Ålesund onsdag 11/3 i regi av fylkesmannen. 4 av elevane hadde to framføringar på god/ dårlig ivaretakelse av dement pasient. Det gjorde dei på en flott måte, og fekk mykje skryt. Alle fekk med mellom anna med eit spanande foredrag om kommunikasjon med demente, pausegodt og god lunsj på Waterfront hotell.

Les meir

Velkommen!

Fagerlia vgs ønsker velkommen fire franske elever som deltar på et fire ukers utvekslingsprogram. Fra venstre: Bertille, Wesley, Pauline og Sylvaine. De kommer fra Lycée Perseigne i Mamers, Pays de la Loire i vest-Frankrike.

Les meir

RAZIKA- 18. mars i Parken Kulturhus

I regi av Kultursekken skal alle skolens elever på konsert med gruppen Razika 18. mars i Parken kulturhus. Razika er et norsk band fra Møhlenpris i Bergen.

Les meir

Klasse1ST3 lærer om sjømatnæringen

og er på besøk ombord i fiskebåten Roaldnes. Nyttig lærdom.

Les meir

3SF har vært på ei uke studietur​ i Roma

med fokus på antikken, renessansen og barokken i arkitektur, skulptur og maleri. Bildene viser Peterskirken, Colosseum og Bernini's De fire floder.

Les meir