Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Parkeringsbevis til russebil

Søknadskjema for parkeringsbevis til russebil finner dere på mediateket. Parkeringstillatelsen gjelder fra 27. april – 18. mai. Det vil ikke bli gitt ut midlertidig parkeringsbevis

Les meir

Barne- og ungdomsarbeider-klassene med fagdag i friluftsliv

Elevene satte opp lavvo, laget mat på stormkjøkken og i bål-panne. På denne måten forbereder de seg på å kunne ta med seg barn fra barnehage, barneskole, SFO og ungdom på tur i skog og mark. Grønsakssuppen, popkornet og pinne-brødet smakte fortreffelig. 17. april 2015.

Les meir

Samfunnsøkonomigjengen med fagdag hos Sparebanken Møre

Lurer du på hva som vil skje med boligprisene fremover og hvordan salg av bolig foregår? Da kan du stoppe og spørre en av disse elevene fra forskerlinjen.

Les meir

Fagdag i rettslære 2

Vitneforklaring i drapssak. Elevene gjennomfører en fiktiv rettsak der tiltalte påberoper seg nødverge etter å ha dyttet en annen person i Brosundet. Hendelsen fant sted etter en opphetet krangel i tilknytning til besøk på et av byens utesteder og vitnene forklarer retten hva de har observert. Rollespill som deltakere i rettssak inngår i opplegget for fagdagen fredag 17. april. Faglærer er Kjell Sigve Haugland.

Les meir

Husk å merke ladere

Vi opplever daglig at elever mister laderne sine. Ved merking av laderne, øker sannsynligheten for at du får den tilbake.

Les meir

2ST2 hilser fra Italia

Vi har hatt noen fantastiske dager så langt her i San Vito al Tagliemento. Vi har besøkt Udine, hatt volleyball og fotballkamper, spist Italiensk mat, kjent på sommeren og fått nye venner. Bildet er tatt foran Castello di Miramare utenfor Trieste. I dagene som kommer skal vi arbeide med vårt prosjekt og besøke ulike bedrifter i området. En tur til Venezia blir det også tid til.

Les meir

Fantastisk prestasjon av drilljentene

Drilljentene Amalie Bergsås og Tharand Hurlen i idrettsklassen Vg 1 har vært i Italia og kommet hjem med bronsemedalje i VM. Dette er en fantastisk prestasjon og det var god grunn til å feire dette sammen med resten av klassen på mandag. Det ble besøk av rektor og avdelingsleder og jentene fortalte om den flotte opplevelsen de hadde hatt.

Les meir

Eksamensinformasjon

Informasjon i forbindelse med gjennomføring av eksamen for elever og privatister finnes på skolens hjemmesiden under fanen eksamen.

Les meir

Heksejakt nærmer seg slutten

Fulle hus på både dag og kveldsforestilling! I fire uker har elevene vært tatt ut av skolen for å lage forestillingen. Et unikt prosjekt i norsk skolesammenheng som bare har latt seg gjøre pågrunn av fleksible og innovative faglærere i historie, norsk og religion. Vi er allerede i gang med å planlegge et lignende prosjekt i 2017. Da med August Strindbergs Eit Draumspel.

Les meir

The French Connection

på byvandring i Ålesund, så omvisning og fremvisning på Avholdshjemmet - Heksejakt!!

Les meir