Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Rådhuset er åpent

hver dag fra kl 11.00 til 11.45 + 5.t tirsdag. Her kan elevene stikke innom for å få svar på spørsmål om samordna opptak (søknadsfrist 15. april) og ellers andre ting de lurer på.

Vg2 Kunst, design og arkitektur til Roma

på ekskursjon. De har besøkt og studert arkitekturen i det svært godt bevarte tempelet Pantheon fra år 27 f.kr., museet Capitolini, Romas gamle sentrum Forum Romanum, og kirker med kunst av Michelangelo, Bernini og Caravaggio.

De har også besøkt Vatikanet. De har sett skulpturer og freskoer fra renessansens store kunstnere, blant annet Michelangelos sixtinske kapell og Rafaels skolen i Athen.

Nye åpningstider og frokost i kantina

I kantina kan en nå bl. annet kjøpe frokost hver morgen fra kl. 07:45 - 08:30.

Brødmat med enkelt pålegg og kaffe eller te.

Pris kr 30,-

Åpningstider:

Mandag til torsdag:
07.45 - 08.30 og 09.30 - 14.15

Fredager:
07.45 - 08.30 og 09.30 - 13.00

Velkommen!

Forskerelevene i samfunnsøkonomi med fagdag i Bergen

I dag har forskerelevene i samfunnsøkonomi hatt en annerledes fagdag med besøk hos NHH og UIB i Bergen.

Noe av programmet for dagen var foredrag om atferdsøkonomi der de også har fått innblikk i veldig spennende forskningsprosjekter som er knyttet til samfunnsøkonomi. I tillegg til dette har de deltatt på forelesninger både på bachelornivå og på masternivå.

Klassen har også møtt tidligere Fagerlia-elev, Karoline Westre som forteller om hvordan det er å være student hos NHH.

Forskerelevene i samfunnsøkonomi med fagdag i Bergen

Program LilleStortinget 2018

Program 6. - 8. mars

LilleStorting 2018 - 300 elever er klar til roller som regjering med støttefunksjoner, presidentskap, stortingsrepresentanter, redaktører, journalister, fotografer, kommunikasjonsrådgivere, vakter, aksjonister, sekretariat, osv.

Fortløpende nyheter på medieklassen sin hjemmeside:

Plenumsdebatter streames på:

Vedleggsskjema for søkere til Vg1 Toppidrett

Elever skal søke om skoleplass via VIGO.no, men sende Vedleggsskjema Vg1 Toppidrett direkte til Fagerlia videregående skole.

Klikk på lenken for mer informasjon om Toppidrett:

LilleStortinget 6. - 8. mars 2018

Informasjon til elever legges ut etter vinterferien!

Workshop om velferdsteknologi

Elevene ved helsefag Vg2 hadde fredag 9.2.18 workshop på NTNU. Tema for dagen var innovasjon og velferdsteknologi i helsetjenesten nå og i fremtiden. En inspirerende dag med engasjerte og flotte Vg2-elever. Elever og lærere skal ha videre samarbeid med ALV Møre og Romsdal og workshop nr. 2 blir til våren.

ALV - Møre og Romsdal

ALV-Møre og Romsdal er ein læringsarena for velferdsteknologi, drifta gjennom eit partnerskap mellom NTNU i Ålesund og 16 kommunar. ALV-Møre og Romsdal jobbar for å bygge og dele kunnskap om velferdsteknologi gjennom samskaping mellom det offentlige, akademia, brukarorganisasjonar, privat næringsliv og andre samfunnsaktørar

Hilsen Marit og Ebba 7 faglærere

The Red Convertible

Fredag 9. februar hadde klasse 1ST6 fagdag i engelsk der de fikk frie tøyler til å presentere en novelle skrevet av og om Native Americans. Regelen var at nesten alt var lov, bortsett fra å lage en powerpoint presentasjon. The Red Convertible av Louise Erdrich var en av novellene som ble presentert.

Bedriftsbesøk hos Driw

Markedsføringsklasse på bedriftsbesøk hos Driw, med omvisning i en spennende IT-bedrift som leverer logistikksystemer til varehandelen.

09.02.18