Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Ledige bokskap

i bygg A - 5. etasje. Nr. 494-533.

Bestilles i kantina.

Utvekslingselever fra Mamers - Frankrike

Lycée Fagerlia souhaite la bienvenue aux lycéens de Mamers qui resteront à Ålesund pendant un mois d'un programme d'echange.

Velkommen til utvekslingselevene fra Mamers som skal være hos oss fra 12. oktober - 14. november.

Den internasjonale lærerdagen

Vi gratulerer med den internasjonale lærerdagen den 5. oktober!

Instagramkonkurranse - kroppsøvingsseksjonen

Kroppsøvingsseksjonen har hatt gående en instagramkonkurranse med flere av andre- og tredjeklassingene med hæsjtagen ‪#‎fageraktiv‬ hvor elevene i kroppsøving har lagt ut bilder knyttet til kategoriene trim, komposisjon eller x-faktor, i området Fagerlia, Aksla og Fjellstua. Vinnerbildene ser dere under.

Karrieredagene 29. og 30. sept. 2015

Karrieredagene er et årlig arrangement der ungdommer på 10. trinn med foresatte blir inviterte til å delta. Her får de møte representanter fra forskjellige utdanningsinstitusjoner og næringsliv. Elevene og foresatte får her stille spørsmål og vite om fremtidige muligheter som kan påvirke valgene som elevene tar.

Sted: Sparebanken Møre Arena

Timeplanar i Webuntis

Timeplanane til klassar, lærarar og elevar har vore tilgjengeleg på Webuntis utan pålogging til no grunna vanskar med FEIDE-pålogginga. No er dette i orden. For å få tilgang til timeplanane må alle heretter logge på med FEIDE. Dette gjeld både elevar og lærarar. Om  nokon har problem med pålogging, ta kontakt med IT-support på A-bygget. Ber om at kontaktlærarane informerer elevane om dette.

Skolelaget i volleyball

De som ønsker å være med på skolelaget i volleyball møter i Fagerlihallen til første trening tirsdag 29. september kl. 11.30.

Textpilot

Det blir innføring i bruk av Textpilot for elever TIRSDAG 29.SEPTEMBER  11:45 på ROM A512.

Det er viktig at elevene har vært hos IT og fått installert programmet på forhånd. NB fungerer ikke på Mac.

SMÅKUNST-festivalen

Onsdag 23.september ble Vg2 BUA invitert av Seanse-Senter for kunstprodukjon, til å delta på SMÅKUNST-festivalen på Parken hotell. Seminaret satte fokus på de aller minste barnas sansing og hvordan små barn forholder seg til kunsten gjennom sine sanser. De fikk se stykket BEA OG DE ANDRE - en forestilling som utforsket grensen mellom fantasi og virkelighet i et lekende, visuelt og lydlig formspråk.
 Spennende og interessante innlegg.

Høstscena med årets første forestilling

- "relativtUTE" av forfatter Marit Kaldhol, instruktør Endre Volden, perkusjonist Campis og elever fra dramalinja ved Fagerlia vgs.