Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Privatistweb

Ved påmelding til eksamen skal privatisten selv melde seg opp via PrivatistWeb. Portalen er åpen 1. januar - 1. februar.

Juleavslutning - fredag 18. desember 2015

En flott julemarkering i Fagerlihallen i dag. Nydelig musikk og flotte innslag.

Rektor delte ut roser til elever som gjennom året har gjort seg bemerket i sport eller andre konkurranser.

Klikk på bildet for stor størrelse!

Ambulanseklassa med ekskursjon til brannvakta

110-sentralen ( brannvakta ) er ein sentral samarbeidspartner for ein ambulansearbeidar. På bildet ser vi nokre elevar på 110-sentralen. Saman med dei står overbrannmester Åge Henriksen- som skulen ofte har inne som foreleser på særlege tema.

Regjeringslansering - LilleStortinget 2016

Forberedelsen til det politiske rollespillet LilleStortinget er i full gang. Politikkelevene i vg3 har dannet regjering og Medieeelvene i vg3 er informasjonsansvarlige.

Alle elevene i vg1 og vg2 som har samfunnsfag skal utgjøre presidentskap og roller som stortingsrepresentanter i hht mandatfordelingen ved Stortingsvalget 2013.  Disse rollene blir fordelt i løpet av januar.

Bilder fra seminaret Språk åpner dører - torsdag 10.12.15

Sted: Høgskolen i Ålesund.

Seminar for VG1-elever ved Fagerlia videregående skole.

Programledere: Elise Wangensteen Eidskrem og Ane Heimdal, elever ved Fagerlia v.g. skole.

EN JULENATT

Andre klasse dans og drama med premiere 8. desember på julekomedien "EN JULENATT" basert på ei novelle av Nikolai Gogol. Forestilling den 9. desember kl. 18:00 og torsdag 17. desember kl. 18:00. Det koster kr 50/100 og spilles i Blackbox på Fagerlia vgs.

(klikk på bildene for stor størrelse)

Karriereveiledning fagvalg 2015/16

Informasjon rundt fagvalgprosessen finner dere ved å klikke på lenken under:

Vg1 og Vg2 (+3ST1) elever SF – ST – INT – FORSKER – TOPPIDRETT.
  Gjelder for:
Info ved rådgiver - november 2015 Vg1 + Vg2 + 3ST1
Faginfo - 3. desember 1. - 4. time Vg1 + 2ST1
Fagtorg - 9. desember 5. - 7. time Vg1 + Vg2 + 3ST1
Orienteringsmøte med foresatte - 26. januar 2016 kl. 17.30 Vg1 + 2ST1
Orientering om blokkvalg.no - januar 2016 Vg1 + Vg2 + 3ST1
Frist fagvalg - 29. januar 2016 Vg1 + Vg2 + 3ST1

Klikk på bildet for full størrelse!

Bilder fra nissefest og fotbalkamp - 8. desember 2015

Russen startet med russegrøt i kantina og fortsatte med fotballkamp mot ansatte i Fagerlihallen. Resultatet er i skrivende stund litt usikkert, men jeg tror det var russen som gikk seirende ut, til tross for noen litt "tvilsomme" dommeravgjørelser  ................

(Klikk på bildet for full størrelse)

Takdekorasjon 5. etasje i A-bygget

I forbindelse med arrangementet SPRÅK ÅPNER DØRER den 10. desember har klasse 1SF laget SPRÅKHJERTER og hengt opp som takdekorasjon i femte etasje på A-bygget.

Lyrikklaboratorium

2ST3 var første klasse til å teste stasjonene på det nye Lyrikklaboratoriet på Fagerlia vgs. Spennende og annerledes skoletimer for elevene.

03.12.2015

(klikk på bildene for stor størrelse)