Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

KDA med egen blogg

Følg bloggen til elever og lærere på kunst, design og arkitektur ved Fagerlia vgs. I bloggen vil de vise hva de gjør gjennom tre år i programfagene visuelle kunstfag og design og arkitektur.

http://sffagerliavgs.blogspot.no/

Les meir

Veiledning til elever om de nye fraværsreglene

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten er å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk. Les mer om fravær på Udir sine sider: http://www.udir.no/regelverk-og-tilsyn/skole-og-opplaring/saksbehandling/fravar/

Udir har utarbeidet en grei veiledning til elever om de nye fraværsreglene. Til elever - spørsmål og svar om fraværsgrensen.

Dokumentet kan skrives ut fra denne siden.

Les meir

Elevrådsstyret, tillitsvalgte og OD-kontakter 2016 - 2017

Klikk på lenken for oversikt over elever som er valgt for skoleåret 2016 - 2017:  http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Tjenester/Elevraadet.

Les meir

Første skoleuke er over

Første skoleuke av skoleåret 2016-2017 er over. Uka har vært vellykket med mye aktivitet både på dagtid og kveldstid. Full sal på orienteringsmøtet for foresatte på Vg1 torsdag kveld - foresatte fikk også et kort møte med kontaktlærerne. Fredag ble avsluttet med aktiviteter sammen med kontaktlærer, øving av skoledansen, grilling av pølser og rebusløp. Hele skolen med elever og lærere avsluttet så en vellykket uke med fremføring av skoledansen i Fagerlihallen. Vi ønsker så alle en fin helg til vi sees igjen på mandag.

Les meir

Nullmobbing.no

Nytt nettsted for med informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter - www.nullmobbing.no.

Les meir

24. august - lunsj for Vg1-elevene

Bilder fra dagens felleslunsj for Vg1-elevene i skolens aula og påfølgende øving til skoledansen. https://www.youtube.com/watch?v=YyWIr_yek54&feature=youtu.be

 (Klikk på bildene for stor størrelse)

Les meir

Hvordan bestille bokskap

Prisen for å leie bokskap er kr 100,- pr skoleår, uavhengig av størrelsen på skapet. En elev kan ikke leie flere skap. For å leie bokskap gjør eleven følgende:

  1. Sett en hengelås på det skapet du ønsker å bruke. Hengelås kan kjøpes i kantina. Kodelås anbefales ikke. Vær oppmerksom på at noen skap er forbeholdt visse elevgrupper.
  2. Registrer skapet du har valgt på lista som ligger i kantina.
  3. Betal for leie av skapet innen 9. september.

Klikk på lenken til mer informasjon: http://fagerlia.vgs.no/Fagerlia-VGS/Informasjon/Ny-elev/Bokskap

Les meir