Fagerlia VGS > Prosjekter > Nyheter

Hvordan svare på tilbud om skoleplass

I løpet av uke 28 får elever melding fra inntakskontoret om skoleplass.

• Du får melding om at inntaket er klart via SMS (i noen fylker via e-post).
  • Logg inn på vigo.no med MinID for å finne ut hvilket tilbud du har fått.
  • Svar på tilbud om plass og/eller ventelisteplass. NB! Det er viktig at du takker ja til plassen du har fått!
  • Etter at du har takket ja går alle Vg1-elever inn på portalen skolestart.mrfylke.no og foretar bestillinger og registrering
  • Nye elever på Vg2, Vg3 og Vg4 må fylle ut svarskjema som de finner på skolens hjemmeside under informasjon - ny elev

Mer informasjon om skolestart finner du her: www.vilbli.no

Elevrådsstyret ved Fagerlia vgs

Bak fra venstre: Lovise Nikoline Voldsund 2HA1- sekretær, Marianne Rekdal Heggstad 2ST1 - nestleder, Eric Andreas Tephhe Svebakk 1ST5 - styremedlem. Foran fra venstre: Victoria Blomvik Fivelstad 2ST1 - styremedlem, Johannes Ajay R. Hoff 2MR1 - elevrådsleder, Kristine Hansen Aas 1ST2 - styremedlem.

Valg av 1P (praktisk) eller 1T (teoretisk) matematikk i Vg1

Studiespesialiserende utdanningsprogram for kunst, design og arkitektur, realfag, språk, samfunnsfag og økonomi og utdanningsprogram for musikk, dans og drama.

1. Bakgrunn

Læreplanen i matematikk i Vg1 og Vg2 for studiespesialisering, for studieforberedende utdanningsprogram kunst, design, arkitektur samt for musikk, dans og drama, - gir mulighet for valg av praktisk (P) eller teoretisk (T) matematikk i Vg1. Alle elevene på disse utdanningsprogrammene skal lese 5 timer/uke matematikk i Vg1 og minst 3 timer/uke matematikk i Vg2.

Elever som har fullført 1T i 10. klasse og ønsker å fortsette med matematikk på Vg2-nivå i Vg1, må likevel velge 1T på skjemaet på https://skolestart.mrfylke.no, men så sende beskjed til skolen om at det ønsker R1.

Kontakt: fagerlia.vgs@mrfylke.no eller tlf. 71 28 15 00

Fredag 22. juni 2018

Se vedlagt plan for siste skoledag. Klikk på bildet for stor størrelse!

Vel utført rydding av klasserom!

Iflg. renholdsdamene har alle klassene gjort en flott jobb med rydding av klasseromma. Tyggegummi er fjernet fra under borda, veggene er tømt for oppslag, bøker er levert til biblioteket etc. etc. - alt i alt veldig bra!
Jeg skulle også overbringe en takk til klasse 1MU1 som ryddet på plass en hel palle med kopipapir -"teamWork".

International English Award Ceremony

Internasjonal engelsk har dette skoleåret undervist med bloggskriving som pedagogisk metode. Elevene har vært positive fra dag én og har skrevet utallige tekster som er publiserte på fagets blogg. Takket være elevenes bidrag har dette blitt et prosjekt internasjonal engelsk vil fortsette med.

Her er bilder fra markeringen der priser ble delt ut i kategorien årets blogger (Henrik L. Larsgård), årets beste layout (Ingrid R. Rønning), årets innsats med flest blogginnlegg fra de tre ulike gruppene (Elin Marie A. Hjelm, Aurora S. Kleive, Iselin S. Flo). Hanna M. Volle, Målfrid O. Tornes og Ingunn Brevik er fornøyde lærere :)

08.06.18

Mesternes Mester

1ST1 arrangerte Mesternes Mester for 7. trinn på Blindheim barneskole den 30. mai. Arrangementet ble vellykket og elevene våre fikk masse skryt av lærere og elever fra Blindheim barneskole.

Mesternes Mester gikk ut på at elevene ble delt inn i 12 lag med 6 konkurranser de skulle gjennom. Konkurransene var i 90 graderen, tampen brenner, move the mate, vannballongkast, ideal bøtta og flaskespann.

De fire beste lagene gikk til semifinalen, der de ble utfordret i "3 på rad"

I finalen var det klart for den ultimate stafett som innebar sekkeløp, trillebår, ball i bøtta, ballong-gange og tårnbygging.

Vinnerne fikk utdelt fine pokaler og stemningen var god.

Forskningskampanjen 2017

Resultater fra Forskningskampanjen 2017- «Sjekk kunstgressbanen».

Takk til TOF2-elevene i 1ST3 som var med å samle inn data.

Flytting av stille lesesal

Fra og med mandag 4. juni vil den stille lesesalen ved bibioteket bli stengt for elevene på grunn av forberedelser til bokinnlevering.

Biblioteklaben vil fungere som stille lesesal frem mot skoleslutt. Vi ber derfor alle elever om å respektere dette, og kun bruke biblioteklaben til stille individuelt arbeid. Det vil fortsatt vere lov til å bruke datamaskinene og skriverene på rommet.

Elevbedriften «Godt Laget»

har vært på besøk på barneavdelingen på sykehuset og gitt kr 5000,- av overskuddet til Sykehusklovenene.

Eirik, Charlotte og Victoria var kjempestolt når de overleverte sjekken til klovnene Circa og Marsipan.